Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culture Club Chameleons Locos Odyssey
4132A Tactiek Wahey To Go
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
32.2 gemiddelde waardering 45
zwak Schieten solide
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
MacGrath onderschept slim de pass. MacGrath geeft de bal voor. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Locos Odyssey 0:1

4e minuut.
Michel rent richting de bal. Michel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fauri de bal. Seper rent richting de bal. Seper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Seper passt de bal zonder na te denken. Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck passt de bal zonder na te denken. Daar is Piankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mancilla trapt de bal weg. Ramírez Morales kopt de bal weg. Tyc met een sublieme pass. Michel heeft problemen om de bal te vangen. Michel draait met de bal, schiet en ... Mancilla bokst de bal weg. Piankowski heeft problemen om de bal te vangen. Piankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Locos Odyssey 0:2

13e minuut.
Nikičić passt de bal zonder na te denken. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel is nu in balbezit. Michel haalt uit met een fantastische trap. Mancilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Locos Odyssey 0:3

14e minuut.
Tyc passt de bal in één keer door. Piankowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nikičić. Nikičić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piankowski de bal. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel schiet op doel. Mancilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daar is Kalquito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michel speelt de bal door. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Locos Odyssey 0:4

17e minuut.
Seper is nu in balbezit. Seper passt de bal met de wreef. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski draait met de bal, schiet en ... Mancilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Locos Odyssey 0:5

20e minuut.
Dulea met een harde bal richting middenveld. Tyc kopt de bal weg. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel rent richting de bal. Michel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Seper kopt de bal weg. Michel is nu in balbezit. Tyc is nu in balbezit. Michel rent richting de bal. Michel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Đomlez passt de bal in één keer door. Seper met een sublieme pass. Tyc met een sublieme pass. Klungelig pakt Piankowski de bal. Piankowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Dulea trapt de bal weg. Tyc kopt de bal weg. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. Mancilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Locos Odyssey 0:6

33e minuut.
Michel heeft problemen om de bal te vangen. Michel haalt uit met een fantastische trap. Fauri kopt de bal weg. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tyc passt de bal zonder na te denken. Michel rent richting de bal. Kalquito schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalquito krijgt een gele kaart. Michel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tyc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Piankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seper rent richting de bal. Seper draait met de bal, schiet en ... Mancilla bokst de bal weg.

38e minuut.
Michel is nu in balbezit. Michel speelt de bal door. Piankowski rent richting de bal. Piankowski draait met de bal, schiet en ... Mancilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Locos Odyssey 0:7

42e minuut.
Michel rent richting de bal. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel verovert de bal door een tackle van achteren. Michel schiet op doel. Mancilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Locos Odyssey 0:8

44e minuut.
Van Dijck passt de bal in één keer door. Tyc rent richting de bal. Tyc passt de bal in één keer door. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel draait met de bal, schiet en ... Mancilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culture Club Chameleons 67%, Locos Odyssey 33%.
Culture Club Chameleons - Locos Odyssey 0:8

46e minuut.
Cseke komt het veld opgelopen. Stirling komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ramírez Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez Morales geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tyc de bal onder controle te krijgen. Baytar is nu in balbezit. Baytar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tyc rent richting de bal. Tyc probeert naar een medespeler te passen. Michel rent richting de bal. Michel schiet op doel. Mancilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Locos Odyssey 0:9

49e minuut.
Ramírez Morales rent richting de bal. Ramírez Morales passt de bal in één keer door. Aceval is nu in balbezit. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Piankowski is nu in balbezit. Tyc rent richting de bal. Kalquito schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalquito is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Daar is Michel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michel passt de bal met de wreef. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski schiet op doel. Mancilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tyc is nu in balbezit. Tyc passt de bal in één keer door. Michel is nu in balbezit. Michel draait met de bal, schiet en ... Mancilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Basurto komt het veld opgelopen.

64e minuut.
MacGrath probeert de bal aan de voet te houden. Tyc is nu in balbezit. Tyc passt de bal zonder na te denken. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski schiet op doel. Mancilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseke draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
MacGrath is nu in balbezit. MacGrath geeft de bal voor. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyc probeert naar een medespeler te passen. Michel rent richting de bal. Michel schiet op doel. De bal raakt de paal. Michel is nu in balbezit. Michel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Locos Odyssey 0:10

77e minuut.
Chivulete probeert naar een medespeler te passen. Vivien is nu in balbezit. Michel verovert de bal door een tackle van achteren. Michel draait met de bal, schiet en ... Mancilla bokst de bal weg.

80e minuut.
Chivulete controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Van Dijck neemt vlug de vrije trap. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel draait met de bal, schiet en ... Mancilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Locos Odyssey 0:11

81e minuut.
Chivulete probeert naar een medespeler te passen. Vivien speelt de bal door. Kolega bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piankowski draait met de bal, schiet en ... Mancilla bokst de bal weg.

82e minuut.
Baytar rent richting de bal. Basurto onderschept slim de pass. Basurto geeft een lange en hoge pass. Michel is nu in balbezit. Michel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nikičić met een sublieme pass. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval geeft een lange en hoge pass. Michel rent richting de bal. Michel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culture Club Chameleons 68%, Locos Odyssey 32%.
Culture Club Chameleons - Locos Odyssey 0:11