Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darkside Cowboys JOHN BHOYS FC
David Tactiek IT`S YERSEL V5
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
64 gemiddelde waardering 73.9
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Inglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Inglis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lewis met de inworp. Hermaniuk geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Tibasosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sloan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tibasosa zijn tegenspeler op de grond. Tibasosa krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Lewis passt de bal in één keer door. Ogrodowczyk rent richting de bal. Ogrodowczyk met een sublieme pass. Kean rent richting de bal. Kean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lewis is nu in balbezit. Lewis geeft een lange en hoge pass. Štraub kopt de bal weg. Ogrodowczyk rent richting de bal. Ogrodowczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Štraub haalt uit met een fantastische trap. Kean probeert de bal aan de voet te houden. Mursia geeft de bal voor. Kean springt en kopt de bal. Rosocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - JOHN BHOYS FC 0:1

39e minuut.
MacLucas onderschept slim de pass. MacLucas geeft een lange en hoge pass. MacMurchy kopt de bal weg. Sloan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sloan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darkside Cowboys 55%, JOHN BHOYS FC 45%.
Darkside Cowboys - JOHN BHOYS FC 0:1

58e minuut.
Lewis rent richting de bal. Lewis met een sublieme pass. Kean rent richting de bal. Kean schiet op doel. Rosocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - JOHN BHOYS FC 0:2

59e minuut.
Daar is MacMurchy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchy passt de bal met de wreef. Sloan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sloan schiet op doel. Andrade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - JOHN BHOYS FC 1:2

62e minuut.
Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hermaniuk passt de bal met de wreef. Lewis is nu in balbezit. Lewis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk probeert naar een medespeler te passen. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis geeft een lange en hoge pass. Kean springt en kopt de bal. Rosocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Alcaide is nu in balbezit. Alcaide geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Inglis de bal. Štraub rent richting de bal. Štraub draait met de bal, schiet en ... Rosocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
MacCririe speelt de bal door. Daar is MacSweeney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacSweeney passt de bal in één keer door. Stefano rent richting de bal. Stefano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lewis passt de bal zonder na te denken. Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk speelt de bal door. Štraub is nu in balbezit. Štraub haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
MacCririe met een sublieme pass. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney probeert naar een medespeler te passen. Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Stefano rent richting de bal. Hermaniuk begaat een overtreding. Stefano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacCririe met een snel genomen vrije trap. MacMurchy met een sublieme pass. Sloan rent richting de bal. Sloan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darkside Cowboys 41%, JOHN BHOYS FC 59%.
Darkside Cowboys - JOHN BHOYS FC 1:2