Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quasar team BRIGHTONS FC
wing Tactiek wider
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
66.7 gemiddelde waardering 67.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


11e minuut.
Muxammadov speelt de bal door. Guldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Maduro begaat een overtreding. Maduro krijgt een gele kaart. Guldahl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guldahl met een snel genomen vrije trap. Perdigón is nu in balbezit. Perdigón geeft een hoge lob. Gazis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Odhieng met een sublieme pass. Perdigón rent richting de bal. Perdigón passt de bal in één keer door. Lajauskas is nu in balbezit. Lajauskas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Andrew verovert de bal door een tackle van achteren. Andrew geeft de bal voor. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón geeft een lange en hoge pass. Lajauskas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng speelt de bal door. Lajauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - BRIGHTONS FC 1:0

29e minuut.
Emődi geeft een hoge lob. Burke rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fuertes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Korsós maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Langhe rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quasar team - BRIGHTONS FC 1:1

33e minuut.
Muxammadov rent richting de bal. Muxammadov geeft de bal voor. Lajauskas is nu in balbezit. Lajauskas schiet op doel. Sencial werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - BRIGHTONS FC 2:1

37e minuut.
Korsós kopt de bal weg. Daar is Andrew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burke is nu in balbezit. Burke draait met de bal, schiet en ... MacVanish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quasar team - BRIGHTONS FC 2:2

39e minuut.
Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo rent richting de bal. Galindo passt de bal met de wreef. Langhe is nu in balbezit. Langhe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quasar team 40%, BRIGHTONS FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quasar team - BRIGHTONS FC 2:2

48e minuut.
Guldahl passt de bal met de wreef. Odhieng speelt de bal door. Lajauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - BRIGHTONS FC 3:2

54e minuut.
Torres Gómez onderschept slim de pass. Torres Gómez geeft de bal voor. Fuertes kopt de bal weg. Korsós is nu in balbezit. Korsós schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Michňa probeert naar een medespeler te passen. MacDuff bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDuff geeft de bal voor. Langhe is nu in balbezit. Langhe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Odhieng rent richting de bal. Odhieng met een sublieme pass. Perdigón probeert naar een medespeler te passen. Lajauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajauskas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guevara onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perdigón neemt de hoekschop. Lajauskas krijgt zijn hoofd ertegen. Adamiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perdigón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gazis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Perdigón kopt de bal weg. Adamiak is nu in balbezit. Lajauskas onderschept slim de pass. Lajauskas schiet op doel. Sencial maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
MacDuff bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDuff passt de bal zonder na te denken. Lajauskas kan de bal niet met de borst controleren. Lajauskas haalt uit met een fantastische trap. Sencial maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - BRIGHTONS FC 4:2

84e minuut.
Perdigón is nu in balbezit. Perdigón passt de bal zonder na te denken. Lajauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng is nu in balbezit. Odhieng haalt uit met een fantastische trap. Sencial verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Michňa kopt de bal weg. Odhieng rent richting de bal. Odhieng geeft de bal voor. Lajauskas rent richting de bal. Lajauskas draait met de bal, schiet en ... Sencial verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Langhe rent richting de bal. MacDuff onderschept slim de pass. MacDuff speelt de bal door. Lajauskas heeft problemen om de bal te vangen. Lajauskas draait met de bal, schiet en ... Sencial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quasar team 47%, BRIGHTONS FC 53%.
Quasar team - BRIGHTONS FC 4:2