Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gairsay Dons WISLOKA 1908 DEBICA
Normal Tactiek nova1
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 62.5
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Jelonkowski passt de bal met de wreef. Ewing rent richting de bal. Ewing passt de bal in één keer door. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Betka probeert naar een medespeler te passen. Pekcan is nu in balbezit. Pekcan passt de bal zonder na te denken. Ewing geeft de bal voor. Sotolongo springt en kopt de bal. Zająkała bokst de bal weg.

14e minuut.
Inworp. Amuado met de inworp. Jelonkowski geeft de bal voor. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gairsay Dons - WISLOKA 1908 DEBICA 0:1

20e minuut.
Betka geeft de bal voor. Pełka kopt de bal weg. Amuado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuado geeft een lange en hoge pass. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Chávez passt de bal in één keer door. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso passt de bal met de wreef. Amuado is nu in balbezit. Amuado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inglis heeft problemen om de bal te vangen. Komoda rent richting de bal. Komoda passt de bal in één keer door. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Jagannathan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gairsay Dons - WISLOKA 1908 DEBICA 0:2

28e minuut.
Sotolongo probeert de bal met de borst te controleren. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo verovert de bal door een tackle van achteren. Sotolongo draait met de bal, schiet en ... Äyräväinen probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas haalt uit met een fantastische trap. Zająkała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Konopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski onderschept slim de pass. Jelonkowski met een sublieme pass. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski passt de bal zonder na te denken. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. MacMutrie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gairsay Dons - WISLOKA 1908 DEBICA 0:3

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pełka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amuado rent richting de bal. Amuado geeft een lange en hoge pass. Românaş maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacMutrie met een harde bal richting middenveld. Amuado kopt de bal weg. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gairsay Dons - WISLOKA 1908 DEBICA 0:4

43e minuut.
Românaş is nu in balbezit. Românaş passt de bal in één keer door. Cardoso probeert naar een medespeler te passen. Amuado is nu in balbezit. Amuado schiet op doel. MacMutrie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jagannathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş verovert de bal door een tackle van achteren. Românaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gairsay Dons - WISLOKA 1908 DEBICA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gairsay Dons 61%, WISLOKA 1908 DEBICA 39%.
Gairsay Dons - WISLOKA 1908 DEBICA 0:5

48e minuut.
Betka is nu in balbezit. Betka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Inglis de bal. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gairsay Dons - WISLOKA 1908 DEBICA 0:6

49e minuut.
Sotolongo heeft problemen om de bal te vangen. Sotolongo passt de bal in één keer door. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan passt de bal zonder na te denken. Ewing geeft een lange en hoge pass. Zająkała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gairsay Dons - WISLOKA 1908 DEBICA 1:6

58e minuut.
Amuado geeft een lange en hoge pass. Daar is Jagannathan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş schiet op doel. MacMutrie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gairsay Dons - WISLOKA 1908 DEBICA 1:7

59e minuut.
Jelonkowski passt de bal zonder na te denken. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş met een sublieme pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Jelonkowski speelt de bal door. Românaş met een sublieme pass. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ... MacMutrie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gairsay Dons - WISLOKA 1908 DEBICA 1:8

79e minuut.
Cardoso passt de bal met de wreef. Jelonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Betka de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat MacMutrie niet meer kan verder spelen. Roоney komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zająkała met een harde bal richting middenveld. Amuado kopt de bal weg. Klungelig pakt Betka de bal. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pekcan met een sublieme pass. Trọng Hùng is nu in balbezit. Trọng Hùng passt de bal met de wreef. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Betka probeert de bal met de borst te controleren. Cardoso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Betka. Betka krijgt een gele kaart. Cardoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jelonkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Chávez kopt de bal weg. Komoda met een sublieme pass. Românaş geeft de bal voor. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gairsay Dons 59%, WISLOKA 1908 DEBICA 41%.
Gairsay Dons - WISLOKA 1908 DEBICA 1:8