Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:19
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: Thorne Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27376
BRIGHTONS FC Darkside Cowboys
wider Tactiek David
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 12
65.3 gemiddelde waardering 64.1
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
MacGuffie onderschept slim de pass. MacGuffie passt de bal in één keer door. Burke is nu in balbezit. Korsós rent richting de bal. Korsós schiet op doel. Rosocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Cowan speelt de bal door. Emődi heeft problemen om de bal te vangen. MacCririe met een sublieme pass. Sloan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sloan schiet op doel. Sencial bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
MacGuffie passt de bal in één keer door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCririe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacCririe krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Langhe rent richting de bal. Galindo is nu in balbezit. Galindo passt de bal in één keer door. Korsós is nu in balbezit. Korsós draait met de bal, schiet en ... Rosocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacLucas speelt de bal door. MacSweeney rent richting de bal. Fuertes begaat een overtreding. Fuertes krijgt een gele kaart. MacSweeney is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacCririe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Fuertes passt de bal met de wreef. Burke is nu in balbezit. MacNuyer probeert naar een medespeler te passen. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIGHTONS FC 58%, Darkside Cowboys 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BRIGHTONS FC - Darkside Cowboys 0:0

53e minuut.
Ronald rent richting de bal. Korsós onderschept slim de pass. Inglis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Inglis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

57e minuut.
MacGuffie maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fuertes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes probeert naar een medespeler te passen. Burke is nu in balbezit. Burke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Darkside Cowboys 1:0

64e minuut.
MacGuffie met een sublieme pass. Galindo rent richting de bal. Galindo met een sublieme pass. Langhe rent richting de bal. Langhe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Darkside Cowboys 2:0

70e minuut.
Daar is Langhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronald is nu in balbezit. Langhe verovert de bal door een tackle van achteren. Langhe schiet op doel. Rosocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Darkside Cowboys 3:0

76e minuut.
MacLucas probeert naar een medespeler te passen. MacCririe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCririe passt de bal zonder na te denken. Stefano is nu in balbezit. Stefano draait met de bal, schiet en ... Sencial bokst de bal weg.

78e minuut.
Ronald is nu in balbezit. Ronald geeft een hoge lob. MacCririe kopt de bal weg. Stefano rent richting de bal. Stefano haalt uit met een fantastische trap. Sencial kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
MacMurchy rent richting de bal. MacMurchy geeft de bal voor. MacGuffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano onderschept slim de pass. Stefano schiet op doel. Sencial bokst de bal weg.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galindo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Langhe de bal. Langhe geeft de bal voor. Korsós springt en kopt de bal. Rosocha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIGHTONS FC 58%, Darkside Cowboys 42%.
BRIGHTONS FC - Darkside Cowboys 3:0