Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shankly`s Select Gairsay Dons
35223 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
30 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen average


3e minuut.
MacMinn is nu in balbezit. Landers is nu in balbezit. MacMinn onderschept slim de pass. MacMinn schiet op doel. Betka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shankly`s Select - Gairsay Dons 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Inglis de bal. Fraser rent richting de bal. Fraser passt de bal zonder na te denken. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fraser rent richting de bal. Fraser passt de bal met de wreef. MacMinn is nu in balbezit. MacMinn haalt uit met een fantastische trap. Iwelumo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shankly`s Select - Gairsay Dons 2:0

13e minuut.
MacMurray geeft de bal voor. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser passt de bal in één keer door. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shankly`s Select - Gairsay Dons 3:0

20e minuut.
MacLugash rent richting de bal. MacLugash speelt de bal door. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn draait met de bal, schiet en ... Iwelumo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shankly`s Select - Gairsay Dons 4:0

21e minuut.
Betka speelt de bal door. Inglis rent richting de bal. Inglis probeert naar een medespeler te passen. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pressley passt de bal in één keer door. Airth probeert naar een medespeler te passen. Fraser is nu in balbezit. Fraser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shankly`s Select - Gairsay Dons 5:0

33e minuut.
Pressley passt de bal zonder na te denken. Waddell is nu in balbezit. Waddell passt de bal in één keer door. Fraser is nu in balbezit. Fraser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressley bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser rent richting de bal. Pressley rent richting de bal. Pressley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Iwelumo probeert naar een medespeler te passen. Waddell kan de bal niet met de borst controleren. Waddell probeert naar een medespeler te passen. Fraser rent richting de bal. Fraser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Roоney rent richting de bal. Pressley onderschept slim de pass. Pressley passt de bal met de wreef. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shankly`s Select - Gairsay Dons 6:0

44e minuut.
Waddell met een sublieme pass. Klungelig pakt Airth de bal. Airth passt de bal zonder na te denken. MacMinn rent richting de bal. MacMinn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shankly`s Select 36%, Gairsay Dons 64%.
Shankly`s Select - Gairsay Dons 6:0

48e minuut.
MacLugash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pressley is nu in balbezit. Pressley passt de bal met de wreef. MacMinn rent richting de bal. MacMinn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Roоney is nu in balbezit. MacMinn verovert de bal door een tackle van achteren. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn verovert de bal door een tackle van achteren. MacMinn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shankly`s Select - Gairsay Dons 7:0

54e minuut.
Trọng Hùng rent richting de bal. Trọng Hùng probeert naar een medespeler te passen. Balčiauskas probeert naar een medespeler te passen. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo draait met de bal, schiet en ... Webster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pekcan is nu in balbezit. Pekcan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Landers met een sublieme pass. Roоney is nu in balbezit. Fraser is nu in balbezit. Fraser schiet op doel. Iwelumo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shankly`s Select - Gairsay Dons 8:0

71e minuut.
Betka probeert naar een medespeler te passen. Ewing heeft problemen om de bal te vangen. MacMinn rent richting de bal. MacMinn schiet op doel. Iwelumo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shankly`s Select - Gairsay Dons 9:0

73e minuut.
Lee is nu in balbezit. Balčiauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Clarkson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balčiauskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balčiauskas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Shankly`s Select - Gairsay Dons 9:1

74e minuut.
MacLugash speelt de bal door. Airth is nu in balbezit. Airth passt de bal in één keer door. Klungelig pakt MacMinn de bal. MacMinn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iwelumo trapt de bal weg van het doel. Pressley kopt de bal weg. Fraser heeft problemen om de bal te vangen. Fraser schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Ewing geeft de bal voor. MacMurray kopt de bal weg. MacLugash speelt de bal door. MacMinn rent richting de bal. MacMinn haalt uit met een fantastische trap. Iwelumo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fraser rent richting de bal. Fraser haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shankly`s Select - Gairsay Dons 10:1

82e minuut.
Roоney passt de bal zonder na te denken. Inglis speelt de bal door. Klungelig pakt Smart de bal. Fraser onderschept slim de pass. Fraser draait met de bal, schiet en ... Iwelumo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash verovert de bal door een tackle van achteren. MacLugash passt de bal in één keer door. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn schiet op doel. Iwelumo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Roоney geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacLugash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pressley is nu in balbezit. Pressley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shankly`s Select 33%, Gairsay Dons 67%.
Shankly`s Select - Gairsay Dons 10:1