Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culture Club Chameleons OBB
4132A Tactiek 4-4-2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
33.2 gemiddelde waardering 35.5
average Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen weak


6e minuut.
Yardley met een snelle inworp. McBride is nu in balbezit. McBride passt de bal met de wreef. MacConnell rent richting de bal. MacConnell draait met de bal, schiet en ... Mancilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Chivulete passt de bal in één keer door. Aceval is nu in balbezit. Aceval geeft een hoge lob. Klungelig pakt McEwan de bal. McEwan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Chivulete kopt de bal weg. Porter rent richting de bal. Porter passt de bal met de wreef. McEwan heeft problemen om de bal te vangen. McEwan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dupont met een sublieme pass. Baytar is nu in balbezit. Baytar passt de bal met de wreef. Chivulete is nu in balbezit. Chivulete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - OBB 1:0

13e minuut.
Inworp. Porter met een snelle inworp. Nikičić is nu in balbezit. McBride onderschept slim de pass. McBride draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter geeft de bal voor. Klungelig pakt Dupont de bal. McEwan is nu in balbezit. McEwan draait met de bal, schiet en ... Mancilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Balboa Osa geeft een lange en hoge pass. Kalquito heeft problemen om de bal te vangen. McEwan is nu in balbezit. McEwan haalt uit met een fantastische trap. Mancilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Culture Club Chameleons - OBB 1:1

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Kolega de bal onder controle te krijgen. McBride is nu in balbezit. Nikičić is nu in balbezit. McBride onderschept slim de pass. McBride draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kolega kopt de bal weg. Ramírez Morales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Met opzet legt McBride zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McBride naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ramírez Morales moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ramírez Morales kan niet meer verder spelen. Shitvenkov komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Nikičić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunlop met een sublieme pass. Dupont is nu in balbezit. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Porter is nu in balbezit. Kolega onderschept slim de pass. Kolega probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chivulete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chivulete schiet op doel. MacPhedron bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - OBB 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culture Club Chameleons 56%, OBB 44%.
Culture Club Chameleons - OBB 2:1

51e minuut.
Andrews geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baytar met de inworp. Shitvenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvenkov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Porter passt de bal zonder na te denken. Kalquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalquito geeft een hoge lob. McEwan rent richting de bal. McEwan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mancilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert MacKeith de bal onder controle te krijgen. Dunlop rent richting de bal. Dunlop speelt de bal door. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Dunlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvenkov onderschept slim de pass. Shitvenkov probeert naar een medespeler te passen. Vivien rent richting de bal. Vivien haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Porter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vivien. Porter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dunlop met een snel genomen vrije trap. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan draait met de bal, schiet en ... Mancilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Culture Club Chameleons - OBB 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culture Club Chameleons 37%, OBB 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Culture Club Chameleons - OBB 2:2