Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locos Odyssey Mercenaries
Wahey To Go Tactiek 343
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 34.1
solid Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Strocki rent richting de bal. Marauders geeft een hoge lob. Armellon probeert de bal aan de voet te houden. Michel rent richting de bal. Michel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - Mercenaries 1:0

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Nascimento de bal onder controle te krijgen. Seper rent richting de bal. Seper probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chaburski de bal. Chaburski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - Mercenaries 2:0

10e minuut.
Tyc met de inworp. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaw onderschept slim de pass. MacCaw geeft de bal voor. MacGrath geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pinter heeft problemen om de bal te vangen. MacGrath is nu in balbezit. MacGrath geeft de bal voor. Armellon kan de bal niet met de borst controleren. Chaburski is nu in balbezit. Andrews verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chaburski is nu in balbezit. Chaburski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - Mercenaries 3:0

22e minuut.
Ramsdale kopt de bal weg. Strocki rent richting de bal. Seper begaat een overtreding. Seper krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Michel is nu in balbezit. Michel met een sublieme pass. Chaburski is nu in balbezit. Chaburski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - Mercenaries 4:0

35e minuut.
MacCaw geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacGrath met een snelle inworp. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chaburski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seper neemt de hoekschop. Chaburski rent richting de bal. Chaburski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Andrews niet meer kan verder spelen. Szypowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Odyssey 39%, Mercenaries 61%.
Locos Odyssey - Mercenaries 4:0

46e minuut.
Francalacci komt het veld opgelopen. Cseke komt het veld opgelopen. Basurto komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Adamson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Webb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Webb speelt de bal door. Michel rent richting de bal. Michel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Michel passt de bal met de wreef. Armellon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cseke de bal. Chaburski rent richting de bal. Chaburski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cseke passt de bal zonder na te denken. Michel rent richting de bal. Chaburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Szypowski met een harde bal richting middenveld. Pinter controleert de bal met de borst. MacGrath begaat een overtreding. MacGrath krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Michel kopt de bal weg. Klungelig pakt Webb de bal. Chaburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel heeft problemen om de bal te vangen. Michel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Indić onderschept slim de pass. Indić geeft de bal voor. Armellon met een sublieme pass. Daar is Cseke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cseke schiet op doel. Szypowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - Mercenaries 5:0

58e minuut.
Edrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaburski is nu in balbezit. Chaburski passt de bal zonder na te denken. Michel heeft problemen om de bal te vangen. Michel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Chaburski is nu in balbezit. Armellon bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel onderschept slim de pass. Chaburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaburski haalt uit met een fantastische trap. Szypowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Edrei probeert naar een medespeler te passen. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaburski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaburski schiet op doel. Szypowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - Mercenaries 6:0

63e minuut.
Tyc rent richting de bal. Tyc passt de bal met de wreef. Chaburski is nu in balbezit. Chaburski haalt uit met een fantastische trap. Szypowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Michel rent richting de bal. Michel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - Mercenaries 7:0

69e minuut.
Nascimento verovert de bal door een tackle van achteren. Nascimento speelt de bal door. Klungelig pakt Chaburski de bal. Chaburski haalt uit met een fantastische trap. Szypowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - Mercenaries 8:0

74e minuut.
Michel heeft problemen om de bal te vangen. Michel geeft een hoge lob. Daar is Chaburski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseke haalt uit met een fantastische trap. Szypowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Tyc is nu in balbezit. Tyc passt de bal in één keer door. Cseke rent richting de bal. Michel is nu in balbezit. Michel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nascimento speelt de bal door. Adamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyc begaat een overtreding. Tyc krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Armellon onderschept slim de pass. Chaburski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaburski draait met de bal, schiet en ... Szypowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Odyssey - Mercenaries 9:0

86e minuut.
Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaburski rent richting de bal. Chaburski passt de bal zonder na te denken. Michel heeft problemen om de bal te vangen. Michel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Odyssey 31%, Mercenaries 69%.
Locos Odyssey - Mercenaries 9:0