Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shankly`s Select BRIGHTONS FC
35223 Tactiek wider
54% Balbezit 46%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 65.8
very good Schieten formidable
very good Passen very good
incredible Verdedigen very good


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuertes met de inworp. Emődi rent richting de bal. Emődi geeft een lange en hoge pass. Korsós maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara geeft de bal voor. Korsós kopt de bal weg. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke draait met de bal, schiet en ... Webster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Burke is nu in balbezit. Burke passt de bal met de wreef. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe draait met de bal, schiet en ... Lee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Webster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Langhe is nu in balbezit. Langhe geeft een hoge lob. MacMurray onderschept slim de pass. Korsós is nu in balbezit. Korsós draait met de bal, schiet en ... Webster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Fuertes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fuertes zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fuertes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fuertes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
MacGuffie met een sublieme pass. Daar is Korsós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsós probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Langhe de bal. Langhe schiet op doel. Webster bokst de bal weg.

45e minuut.
Burke is nu in balbezit. MacLugash begaat een overtreding. Burke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shankly`s Select 68%, BRIGHTONS FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shankly`s Select - BRIGHTONS FC 0:0

55e minuut.
Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe heeft problemen om de bal te vangen. Langhe passt de bal in één keer door. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós haalt uit met een fantastische trap. Webster bokst de bal weg.

63e minuut.
Emődi verovert de bal door een tackle van achteren. Emődi geeft een hoge lob. Korsós kopt de bal weg. Langhe is nu in balbezit. Langhe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pressley verovert de bal door een tackle van achteren. Pressley passt de bal in één keer door. Adamiak verovert de bal door een tackle van achteren. Fraser is nu in balbezit. Fraser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galindo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langhe rent richting de bal. Langhe geeft een lange en hoge pass. Korsós krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shankly`s Select - BRIGHTONS FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shankly`s Select 64%, BRIGHTONS FC 36%.
Shankly`s Select - BRIGHTONS FC 0:1