Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darkside Cowboys Locos Odyssey
David Tactiek Wahey To Go
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten goed
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Fecarotta kopt de bal weg. Ronald rent richting de bal. Michel maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Michel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Michel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Fecarotta is nu in balbezit. MacNuyer verovert de bal door een tackle van achteren. MacNuyer geeft een lange en hoge pass. Stefano rent richting de bal. Stefano schiet op doel. Dulea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - Locos Odyssey 1:0

8e minuut.
Fecarotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronald verovert de bal door een tackle van achteren. Ronald met een sublieme pass. Stefano is nu in balbezit. Stefano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - Locos Odyssey 2:0

16e minuut.
Cowan onderschept slim de pass. Cowan geeft de bal voor. Sloan is nu in balbezit. Sloan schiet op doel. Dulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Indić verovert de bal door een tackle van achteren. Stefano is nu in balbezit. Vallejo rent richting de bal. MacMurchy verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurchy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
MacNuyer met een sublieme pass. MacSweeney met een sublieme pass. De Lie heeft problemen om de bal te vangen. Stefano onderschept slim de pass. Stefano haalt uit met een fantastische trap. Dulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
MacMurchy bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchy passt de bal met de wreef. Stefano rent richting de bal. Stefano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - Locos Odyssey 3:0

41e minuut.
Cowan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacMurchy rent richting de bal. MacMurchy geeft de bal voor. Sloan krijgt zijn hoofd ertegen. Dulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - Locos Odyssey 4:0

44e minuut.
Murie rent richting de bal. Murie geeft de bal voor. MacMurchy rent richting de bal. MacMurchy geeft een hoge lob. Stefano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darkside Cowboys 20%, Locos Odyssey 80%.
Darkside Cowboys - Locos Odyssey 4:0

46e minuut.
van Wijk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cowan heeft problemen om de bal te vangen. Cowan probeert naar een medespeler te passen. Sloan rent richting de bal. Sloan draait met de bal, schiet en ... Dulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - Locos Odyssey 5:0

51e minuut.
MacCririe heeft problemen om de bal te vangen. MacCririe passt de bal in één keer door. Murie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowan rent richting de bal. Cowan geeft de bal voor. Dulea bokst de bal weg. Indić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - Locos Odyssey 6:0

54e minuut.
MacMurchy kan de bal niet met de borst controleren. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowan is nu in balbezit. Cowan geeft een lange en hoge pass. Stefano springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Tyc heeft problemen om de bal te vangen. MacCririe verovert de bal door een tackle van achteren. MacCririe probeert naar een medespeler te passen. Sloan rent richting de bal. Sloan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
MacSweeney is nu in balbezit. MacSweeney geeft de bal voor. Sloan rent richting de bal. Sloan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - Locos Odyssey 7:0

81e minuut.
Dulea trapt de bal weg. MacNuyer heeft problemen om de bal te vangen. MacNuyer geeft een lange en hoge pass. Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
MacMurchy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt MacCririe de bal. MacCririe speelt de bal door. Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Darkside Cowboys - Locos Odyssey 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darkside Cowboys 9%, Locos Odyssey 91%.
Darkside Cowboys - Locos Odyssey 8:0