Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quasar team Culture Club Chameleons
wing_mirror Tactiek 4132A
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
56 gemiddelde waardering 32.8
uitstekend Schieten matig
solide Passen zwak
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Inworp. Snorrason met een snelle inworp. Andrew geeft een hoge lob. Guldahl is nu in balbezit. Guldahl draait met de bal, schiet en ... Mancilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Lajauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Aceval is nu in balbezit. Lajauskas is nu in balbezit. Lajauskas draait met de bal, schiet en ... Mancilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Culture Club Chameleons 1:0

9e minuut.
Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval geeft een lange en hoge pass. Snorrason heeft problemen om de bal te vangen. Guldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldahl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Muxammadov rent richting de bal. Muxammadov passt de bal in één keer door. MacDuff rent richting de bal. Lajauskas is nu in balbezit. Lajauskas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dupont heeft problemen om de bal te vangen. Gazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Culture Club Chameleons 2:0

14e minuut.
MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney passt de bal zonder na te denken. Lajauskas rent richting de bal. Lajauskas schiet op doel. Mancilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Culture Club Chameleons 3:0

15e minuut.
Vivien raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Căpraru komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Shitvenkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lajauskas kopt de bal weg. Gazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazis heeft problemen om de bal te vangen. Gazis schiet op doel. Mancilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gazis is nu in balbezit. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney schiet op doel. Mancilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Culture Club Chameleons 4:0

26e minuut.
Snorrason neemt vlug de vrije trap. Guldahl rent richting de bal. Guldahl met een sublieme pass. Lajauskas is nu in balbezit. Lajauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Culture Club Chameleons 5:0

27e minuut.
Shitvenkov probeert naar een medespeler te passen. Fauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldahl verovert de bal door een tackle van achteren. Guldahl schiet op doel. Mancilla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
MacSweeney rent richting de bal. Muxammadov probeert naar een medespeler te passen. Gazis is nu in balbezit. Gazis draait met de bal, schiet en ... Mancilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
MacSweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazis bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSweeney is nu in balbezit. MacSweeney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Culture Club Chameleons 6:0

33e minuut.
Dupont onderschept slim de pass. Lajauskas rent richting de bal. Lajauskas geeft een lange en hoge pass. Gazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazis haalt uit met een fantastische trap. Mancilla bokst de bal weg. Lajauskas rent richting de bal. Lajauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Culture Club Chameleons 7:0

34e minuut.
Chivulete probeert naar een medespeler te passen. Căpraru heeft problemen om de bal te vangen. Lajauskas rent richting de bal. Lajauskas geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gazis is nu in balbezit. Gazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Culture Club Chameleons 8:0

41e minuut.
MacSweeney is nu in balbezit. MacSweeney passt de bal zonder na te denken. Gazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazis draait met de bal, schiet en ... Mancilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Culture Club Chameleons 9:0

45e minuut.
Guldahl geeft de bal voor. Gazis heeft problemen om de bal te vangen. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazis verovert de bal door een tackle van achteren. Gazis draait met de bal, schiet en ... Mancilla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quasar team 18%, Culture Club Chameleons 82%.
Quasar team - Culture Club Chameleons 9:0

49e minuut.
Snorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson is nu in balbezit. Wilkinson passt de bal zonder na te denken. Muxammadov is nu in balbezit. Muxammadov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Culture Club Chameleons 10:0

51e minuut.
MacSweeney met een sublieme pass. Andrew bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrew geeft een lange en hoge pass. Gazis heeft problemen om de bal te vangen. Gazis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kalquito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lajauskas rent richting de bal. Lajauskas schiet op doel. Mancilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Culture Club Chameleons 11:0

55e minuut.
Lajauskas rent richting de bal. Kalquito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lajauskas raakt geblesseerd tijdens het duel. Muxammadov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gazis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Culture Club Chameleons 12:0

70e minuut.
Guldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldahl geeft de bal voor. Lajauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajauskas haalt uit met een fantastische trap. Mancilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wilkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkinson geeft de bal voor. Lajauskas rent richting de bal. Lajauskas haalt uit met een fantastische trap. Mancilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Culture Club Chameleons 13:0

75e minuut.
Muxammadov passt de bal zonder na te denken. Lizusowicz is nu in balbezit. Lizusowicz geeft een lange en hoge pass. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney schiet op doel. Mancilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Mancilla speelt de bal door. Chivulete kopt de bal weg. Muxammadov is nu in balbezit. Lajauskas is nu in balbezit. Lajauskas haalt uit met een fantastische trap. Mancilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Snorrason geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nikičić de bal onder controle te krijgen. Muxammadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mancilla speelt de bal door. MacDuff kopt de bal weg. MacSweeney heeft problemen om de bal te vangen. Muxammadov is nu in balbezit. Muxammadov schiet op doel. Mancilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quasar team 30%, Culture Club Chameleons 70%.
Quasar team - Culture Club Chameleons 13:0