Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:20
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: OBB Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7800
OBB Gairsay Dons
5-3-2 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 44.4
solid Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen average


4e minuut.
Sotolongo passt de bal zonder na te denken. Pekcan rent richting de bal. Pekcan speelt de bal door. Ewing geeft een lange en hoge pass. Sotolongo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Catinca probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ewing met een snelle inworp. Pekcan geeft een lange en hoge pass. Sotolongo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Roоney passt de bal zonder na te denken. Landers is nu in balbezit. Landers speelt de bal door. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacLaren verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
OBB - Gairsay Dons 0:1

30e minuut.
Barón met een sublieme pass. Landers is nu in balbezit. Lennox verovert de bal door een tackle van achteren. Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton schiet op doel. Iwelumo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Betka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yardley met de inworp. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doglia heeft problemen om de bal te vangen. Sotolongo is nu in balbezit. Sze Hong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sze Hong is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Paton heeft problemen om de bal te vangen. Paton passt de bal in één keer door. Lennox rent richting de bal. Lennox haalt uit met een fantastische trap. Smart probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OBB - Gairsay Dons 1:1

35e minuut.
Doglia onderschept slim de pass. Balčiauskas onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sotolongo de bal. Sotolongo schiet op doel. MacPhedron probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roоney is nu in balbezit. Roоney passt de bal met de wreef. Balčiauskas is nu in balbezit. Balčiauskas draait met de bal, schiet en ... MacPhedron bokst de bal weg. Sotolongo krijgt zijn hoofd ertegen. MacPhedron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sotolongo maakt een snoekduik en kopt de bal. MacPhedron bokst de bal weg.

39e minuut.
Yardley bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers passt de bal met de wreef. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Betka passt de bal met de wreef. Pekcan speelt de bal door. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. MacPhedron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OBB - Gairsay Dons 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OBB 62%, Gairsay Dons 38%.
OBB - Gairsay Dons 1:2

54e minuut.
Barón met een snelle inworp. Yardley bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardley probeert naar een medespeler te passen. Lennox is nu in balbezit. Lennox draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
MacLaren rent richting de bal. MacLaren geeft een lange en hoge pass. Betka controleert de bal met de borst. Yardley bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. McEwan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Smart speelt de bal door. Barón rent richting de bal. Barón passt de bal met de wreef. Paton is nu in balbezit. Paton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ewing geeft de bal voor. Daar is Pekcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekcan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Balčiauskas de bal. Balčiauskas schiet op doel. MacPhedron bokst de bal weg.

70e minuut.
Landers heeft problemen om de bal te vangen. Landers probeert naar een medespeler te passen. Trọng Hùng is nu in balbezit. Trọng Hùng geeft een hoge lob. Pekcan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster passt de bal met de wreef. McEwan rent richting de bal. McEwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OBB - Gairsay Dons 2:2

79e minuut.
Roоney speelt de bal door. Balčiauskas is nu in balbezit. Balčiauskas geeft de bal voor. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
McEwan rent richting de bal. Betka verovert de bal door een tackle van achteren. Betka geeft een hoge lob. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OBB - Gairsay Dons 2:3

85e minuut.
Roоney onderschept slim de pass. Roоney geeft een lange en hoge pass. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. MacLaren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Landers passt de bal met de wreef. Sotolongo is nu in balbezit. Catinca is nu in balbezit. Sotolongo onderschept slim de pass. Sotolongo schiet op doel. MacPhedron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OBB 56%, Gairsay Dons 44%.
OBB - Gairsay Dons 2:3