Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mercenaries The Specials
343 Tactiek 352 Diamonds
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33 gemiddelde waardering 54
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Ziętek onderschept slim de pass. Ziętek probeert naar een medespeler te passen. Działo geeft de bal voor. Morosini rent richting de bal. Morosini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercenaries - The Specials 0:1

6e minuut.
Home passt de bal met de wreef. McAlpine rent richting de bal. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini schiet op doel. Szypowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McAlpine is nu in balbezit. McAlpine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mercenaries - The Specials 0:2

11e minuut.
Morosini rent richting de bal. Rampillon met een sublieme pass. McAlpine rent richting de bal. McAlpine haalt uit met een fantastische trap. Szypowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Home bereikt de bal nog maar net als eerste. Home passt de bal zonder na te denken. Morosini rent richting de bal. Morosini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercenaries - The Specials 0:3

17e minuut.
Storeide passt de bal met de wreef. Codazza speelt de bal door. Morosini rent richting de bal. Morosini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mercenaries - The Specials 0:4

22e minuut.
Storeide verovert de bal door een tackle van achteren. Storeide passt de bal in één keer door. McAlpine bereikt de bal nog maar net als eerste. McAlpine draait met de bal, schiet en ... Szypowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Morosini de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Casillo probeert naar een medespeler te passen. McAlpine bereikt de bal nog maar net als eerste. McAlpine passt de bal zonder na te denken. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Działo kopt de bal weg. Klungelig pakt Storeide de bal. Storeide geeft een lange en hoge pass. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mercenaries - The Specials 0:5

34e minuut.
McAlpine bereikt de bal nog maar net als eerste. McAlpine passt de bal met de wreef. Casillo probeert naar een medespeler te passen. Rampillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampillon geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercenaries - The Specials 0:6

38e minuut.
McAlpine passt de bal met de wreef. Home bereikt de bal nog maar net als eerste. Home geeft een hoge lob. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Baccetti is nu in balbezit. Home bereikt de bal nog maar net als eerste. Home passt de bal zonder na te denken. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mercenaries 73%, The Specials 27%.
Mercenaries - The Specials 0:6

49e minuut.
Webb geeft de bal voor. Inworp. Casillo met een snelle inworp. Storeide is nu in balbezit. Storeide geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercenaries - The Specials 0:7

51e minuut.
McAlpine verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsdale begaat een overtreding. McAlpine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morosini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McAlpine bereikt de bal nog maar net als eerste. McAlpine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Ramsdale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAlpine rent richting de bal. Rampillon rent richting de bal. Rampillon passt de bal zonder na te denken. Armellon onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Adamson probeert naar een medespeler te passen. Rampillon rent richting de bal. Rampillon passt de bal met de wreef. McAlpine rent richting de bal. McAlpine schiet op doel. Szypowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McAlpine geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Armellon probeert de bal aan de voet te houden. Home kopt de bal weg. McAlpine probeert de bal aan de voet te houden. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercenaries - The Specials 0:8

67e minuut.
Storeide geeft een hoge lob. Daar is Armellon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAlpine bereikt de bal nog maar net als eerste. McAlpine draait met de bal, schiet en ... Szypowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercenaries - The Specials 0:9

73e minuut.
Codazza geeft de bal voor. Casillo kopt de bal weg. McAlpine heeft problemen om de bal te vangen. Rampillon rent richting de bal. Rampillon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercenaries - The Specials 0:10

74e minuut.
Pinter speelt de bal door. Klungelig pakt Strocki de bal. Morosini rent richting de bal. Morosini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mercenaries - The Specials 0:11

78e minuut.
Casillo is nu in balbezit. Casillo speelt de bal door. Morosini is nu in balbezit. Morosini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
McAlpine passt de bal met de wreef. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb speelt de bal door. Casillo rent richting de bal. Casillo met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mercenaries 66%, The Specials 34%.
Mercenaries - The Specials 0:11