Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southern Locomotive Pookie pandas
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
MacIlrevie kopt de bal weg. Doig bereikt de bal nog maar net als eerste. Doig passt de bal in één keer door. Boswell rent richting de bal. Boswell draait met de bal, schiet en ... MacCartney bokst de bal weg.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacCartney trapt de bal weg. Aitcheson kopt de bal weg. Fyfe rent richting de bal. Fyfe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Locomotive - Pookie pandas 0:1

15e minuut.
Georgeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgeson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Melville de bal onder controle te krijgen. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Locomotive - Pookie pandas 0:2

21e minuut.
Klungelig pakt McQuilken de bal. Boswell onderschept slim de pass. Boswell passt de bal in één keer door. Doig bereikt de bal nog maar net als eerste. Doig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Maitland met een sublieme pass. MacIlrevie rent richting de bal. Marshall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marshall krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Fyfe geeft een lange en hoge pass. MacKieson rent richting de bal. MacKieson geeft een lange en hoge pass. Boswell rent richting de bal. Boswell schiet op doel. MacCartney bokst de bal weg.

39e minuut.
MacKieson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacMenzies komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Doig rent richting de bal. Boswell rent richting de bal. MacAulay begaat een overtreding. MacAulay krijgt een gele kaart.

45e minuut.
MacCartney probeert naar een medespeler te passen. MacIlrevie is nu in balbezit. MacIlrevie passt de bal in één keer door. Boswell is nu in balbezit. Boswell haalt uit met een fantastische trap. MacCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Locomotive 46%, Pookie pandas 54%.
Southern Locomotive - Pookie pandas 0:2

57e minuut.
Cole raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Landers komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Everett geeft een hoge lob. MacCartney met een sublieme pass. Marshall kopt de bal weg. Fyfe probeert de bal met de borst te controleren. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wallace geeft de bal voor. Doig is nu in balbezit. Georgeson maakt een afschuwelijke overtreding. Georgeson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Locomotive 58%, Pookie pandas 42%.
Southern Locomotive - Pookie pandas 0:2