Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Doves Tropical Island
Normal Tactiek adios
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 32.4
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Currie bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Currie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKinley bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie is nu in balbezit. Currie draait met de bal, schiet en ... Colquhoun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Currie rent richting de bal. Currie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - Tropical Island 1:0

4e minuut.
Morton geeft de bal voor. Klungelig pakt Currie de bal. MacRobbie is nu in balbezit. Currie verovert de bal door een tackle van achteren. Currie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Adler met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vaughan zal de hoekschop nemen. Currie krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - Tropical Island 2:0

12e minuut.
MacMurdoch rent richting de bal. MacMurdoch passt de bal met de wreef. MacKinley bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie rent richting de bal. Currie schiet op doel. Colquhoun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
MacKinley rent richting de bal. Daar is Currie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards rent richting de bal. Currie onderschept slim de pass. Currie schiet op doel. Colquhoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Špírek geeft een hoge lob. MacCririe rent richting de bal. MacCririe passt de bal in één keer door. Currie is nu in balbezit. Currie haalt uit met een fantastische trap. Colquhoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vaughan zal de hoekschop nemen. Daar is Currie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKinley bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKinley schiet op doel. Colquhoun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Currie bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
MacKinley is nu in balbezit. Currie rent richting de bal. MacKinley probeert naar een medespeler te passen. Currie is nu in balbezit. Currie schiet op doel. Colquhoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vaughan neemt de hoekschop. MacMurdoch kopt de bal weg. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Currie krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
McQuilken kopt de bal weg. Maçi rent richting de bal. Vaughan probeert naar een medespeler te passen. Currie rent richting de bal. Currie haalt uit met een fantastische trap. Colquhoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Adler geeft de bal voor. Klungelig pakt Colquhoun de bal. Currie is nu in balbezit. Currie haalt uit met een fantastische trap. Colquhoun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Doves 14%, Tropical Island 86%.
Golden Doves - Tropical Island 2:0

48e minuut.
Thomson rent richting de bal. Thomson probeert naar een medespeler te passen. MacKinley rent richting de bal. MacKinley schiet op doel. Colquhoun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Currie bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vaughan met een sublieme pass. MacKinley bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie rent richting de bal. Currie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
MacMurdoch is nu in balbezit. MacMurdoch passt de bal met de wreef. Currie bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie draait met de bal, schiet en ... Colquhoun probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Špírek is nu in balbezit. Špírek geeft een hoge lob. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie draait met de bal, schiet en ... Colquhoun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

58e minuut.
Vaughan speelt de bal door. Thomson rent richting de bal. Thomson probeert naar een medespeler te passen. Currie bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - Tropical Island 3:0

64e minuut.
McQuilken kopt de bal weg. Inworp. Vaughan met de inworp. MacKinley bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKinley probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Thomson is nu in balbezit. Špírek onderschept slim de pass. Špírek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt MacKinley de bal. MacKinley draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Inworp. Thomson met een snelle inworp. MacMurdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobbie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRobbie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Thomson probeert naar een medespeler te passen. Vaughan rent richting de bal. Vaughan met een sublieme pass. Currie bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie schiet op doel. Colquhoun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colquhoun probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaughan met een snelle inworp. MacKinley rent richting de bal. MacKinley geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Adler geeft een hoge lob. MacKinley kopt de bal weg. Currie is nu in balbezit. Currie draait met de bal, schiet en ... Colquhoun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - Tropical Island 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Doves 12%, Tropical Island 88%.
Golden Doves - Tropical Island 4:0