Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pookie pandas Renaissance
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
McBain rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McBain met de inworp. Pringle rent richting de bal. Pringle geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vuray met de inworp. Adams rent richting de bal. Adams passt de bal met de wreef. Gravier rent richting de bal. Gravier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
MacCartney probeert naar een medespeler te passen. Bremner kopt de bal weg. Klungelig pakt MacGilbert de bal. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
MacTavish trapt de bal weg. Pringle kopt de bal weg. MacAulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravier is nu in balbezit. Gravier schiet op doel. MacCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pookie pandas 52%, Renaissance 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pookie pandas - Renaissance 0:0

47e minuut.
MacAulay geeft een hoge lob. Vuray kopt de bal weg. Klungelig pakt MacGilbert de bal. Pringle rent richting de bal. Pringle haalt uit met een fantastische trap. MacCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
MacGilbert speelt de bal door. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle speelt de bal door. Gravier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pookie pandas - Renaissance 0:1

59e minuut.
Szinetár geeft de bal voor. Adams rent richting de bal. Adams passt de bal zonder na te denken. Gravier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravier is nu in balbezit. Pringle geeft de bal voor. Gravier rent richting de bal. Gravier draait met de bal, schiet en ... MacCartney bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Pringle de bal. Pringle passt de bal met de wreef. Gravier is nu in balbezit. Gravier schiet op doel. MacCartney probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Klungelig pakt MacGilbert de bal. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle passt de bal zonder na te denken. Gravier is nu in balbezit. Gravier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pookie pandas - Renaissance 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pookie pandas 59%, Renaissance 41%.
Pookie pandas - Renaissance 0:2