Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:20
  • Competitiewedstrijd: First Division.01
  • Stadion: The Dorf
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 9575
Tropical Island Windy Heroes
adios Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
MacKindlay is nu in balbezit. MacKindlay speelt de bal door. McNiven heeft problemen om de bal te vangen. McNiven draait met de bal, schiet en ... Colquhoun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - Windy Heroes 0:1

9e minuut.
MacVinish speelt de bal door. McNiven rent richting de bal. McNiven passt de bal zonder na te denken. Aitcheson is nu in balbezit. Aitcheson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
MacVinish met de inworp. McNiven rent richting de bal. Gianquinto rent richting de bal. McNiven verovert de bal door een tackle van achteren. McNiven schiet op doel. Colquhoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Binnie rent richting de bal. Binnie passt de bal zonder na te denken. Aitcheson rent richting de bal. Aitcheson haalt uit met een fantastische trap. Colquhoun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - Windy Heroes 0:2

17e minuut.
MacVinish met de inworp. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven passt de bal in één keer door. Aitcheson rent richting de bal. Aitcheson draait met de bal, schiet en ... Colquhoun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - Windy Heroes 0:3

18e minuut.
McNiven rent richting de bal. McNiven speelt de bal door. Cavanagh is nu in balbezit. Cavanagh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cocks rent richting de bal. Cocks geeft de bal voor. Inworp. MacVinish met de inworp. McNiven geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Colquhoun trapt de bal weg. Inworp. MacVinish met de inworp. McNiven geeft de bal voor. Colquhoun probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Colquhoun probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Cavanagh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McNiven geeft de bal voor. Aitcheson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - Windy Heroes 0:4

23e minuut.
Inworp. Cavanagh met een snelle inworp. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven draait met de bal, schiet en ... Colquhoun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
McNiven rent richting de bal. McNiven speelt de bal door. Aitcheson rent richting de bal. Aitcheson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven speelt de bal door. Aitcheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aitcheson haalt uit met een fantastische trap. Colquhoun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - Windy Heroes 0:5

35e minuut.
Scobie is nu in balbezit. Scobie probeert naar een medespeler te passen. Aitcheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aitcheson schiet op doel. Colquhoun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colquhoun trapt de bal weg. Klungelig pakt Gerets de bal. Gerets passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Scobie rent richting de bal. Gianquinto onderschept slim de pass. MacKindlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianquinto onderschept slim de pass. Gianquinto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Island 88%, Windy Heroes 12%.
Tropical Island - Windy Heroes 0:5

47e minuut.
McQuilken passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacVinish neemt de hoekschop. Cavanagh heeft problemen om de bal te vangen. Cavanagh schiet op doel. Colquhoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
MacVinish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McNiven speelt de bal door. Aitcheson rent richting de bal. Aitcheson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Aitcheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aitcheson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Aitcheson de bal onder controle te krijgen. MacKindlay is nu in balbezit. MacKindlay passt de bal met de wreef. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - Windy Heroes 0:6

63e minuut.
Haggart rent richting de bal. Haggart met een sublieme pass. MacRobbie rent richting de bal. Aitcheson verovert de bal door een tackle van achteren. Aitcheson haalt uit met een fantastische trap. Colquhoun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McNiven rent richting de bal. McNiven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - Windy Heroes 0:7

72e minuut.
Gianquinto kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacVinish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McNiven rent richting de bal. McNiven geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Colquhoun met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacVinish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McNiven geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Colquhoun speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacVinish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McNiven rent richting de bal. McNiven geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
MacKindlay speelt de bal door. McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson met een sublieme pass. Aitcheson rent richting de bal. Aitcheson haalt uit met een fantastische trap. Colquhoun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
McQuilken heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacVinish zal de hoekschop nemen. Cavanagh is nu in balbezit. Cavanagh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
McNiven is nu in balbezit. McNiven met een sublieme pass. Aitcheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aitcheson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacVinish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVinish draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - Windy Heroes 0:8

88e minuut.
McNiven passt de bal met de wreef. Haggart rent richting de bal. Gerets rent richting de bal. Gerets draait met de bal, schiet en ... MacBean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Island - Windy Heroes 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Island 83%, Windy Heroes 17%.
Tropical Island - Windy Heroes 1:8