Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Doves Brave Locomotive
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
matig Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
MacIlrevie trapt de bal weg van het doel. Selkirk kopt de bal weg. Klungelig pakt Massey de bal. MacCaskill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaskill schiet op doel. MacIlrevie bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Simpson met een sublieme pass. MacCaskill probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt MacCririe zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag MacCririe naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Klungelig pakt MacBride de bal. Selkirk is nu in balbezit. Selkirk met een sublieme pass. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
MacCaskill probeert naar een medespeler te passen. Simpson is nu in balbezit. Simpson met een sublieme pass. Massey rent richting de bal. Massey schiet op doel. MacIlrevie bokst de bal weg. Daar is Binnie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - Brave Locomotive 0:1

36e minuut.
Gunn geeft een hoge lob. Logan rent richting de bal. MacCaskill verovert de bal door een tackle van achteren. MacCaskill haalt uit met een fantastische trap. Binnie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - Brave Locomotive 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Doves 63%, Brave Locomotive 37%.
Golden Doves - Brave Locomotive 0:2

55e minuut.
MacKinley rent richting de bal. MacKinley met een sublieme pass. Currie is nu in balbezit. Currie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - Brave Locomotive 1:2

64e minuut.
Thomson met de inworp. Logan is nu in balbezit. Logan geeft een lange en hoge pass. Brewster heeft problemen om de bal te vangen. Brewster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Selkirk passt de bal in één keer door. MacCaskill is nu in balbezit. Logan verovert de bal door een tackle van achteren. Selkirk rent richting de bal. Selkirk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gunn rent richting de bal. Gunn probeert naar een medespeler te passen. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey schiet op doel. MacIlrevie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - Brave Locomotive 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Doves 62%, Brave Locomotive 38%.
Golden Doves - Brave Locomotive 1:3