Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capri-sun Pookie pandas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. McInally onderschept slim de pass. McInally passt de bal zonder na te denken. McNiven rent richting de bal. McNiven schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Capri-sun - Pookie pandas 1:0

3e minuut.
MacAulay bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAulay geeft de bal voor. McNiven is nu in balbezit. McNiven schiet op doel. MacCartney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capri-sun - Pookie pandas 2:0

5e minuut.
McGhee speelt de bal door. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall passt de bal in één keer door. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capri-sun - Pookie pandas 3:0

10e minuut.
MacNair kopt de bal weg. Daar is Jaszczur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKieson met een sublieme pass. Fyfe rent richting de bal. Fyfe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Marshall heeft problemen om de bal te vangen. McGhee onderschept slim de pass. McGhee passt de bal in één keer door. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
McGhee rent richting de bal. Bremner onderschept slim de pass. Bremner passt de bal in één keer door. Wallace heeft problemen om de bal te vangen. Wallace geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capri-sun - Pookie pandas 3:1

37e minuut.
McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremner onderschept slim de pass. Bremner geeft een hoge lob. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe draait met de bal, schiet en ... Hausenblas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Capri-sun - Pookie pandas 3:2

42e minuut.
Henrik Larsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McInally is nu in balbezit. Marshall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McInally is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McInally neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Henrik Larsson rent richting de bal. Henrik Larsson speelt de bal door. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven haalt uit met een fantastische trap. MacCartney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capri-sun - Pookie pandas 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capri-sun 35%, Pookie pandas 65%.
Capri-sun - Pookie pandas 4:2

46e minuut.
Meshkalla met de inworp. McGhee met een sublieme pass. McNiven is nu in balbezit. McInally rent richting de bal. McInally schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Aitcheson met de inworp. Marshall speelt de bal door. MacNair bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe verovert de bal door een tackle van achteren. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
McNiven is nu in balbezit. McNiven draait met de bal, schiet en ... Sutton probeert de bal aan de voet te houden. McInally rent richting de bal. McInally haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capri-sun - Pookie pandas 5:2

63e minuut.
Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur passt de bal in één keer door. Henrik Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henrik Larsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert MacAulay de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Capri-sun - Pookie pandas 6:2

67e minuut.
MacAulay is nu in balbezit. McNiven onderschept slim de pass. McInally is nu in balbezit. McNiven rent richting de bal. McNiven schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Wyness geeft de bal voor. Inworp. Georgeson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacKieson rent richting de bal. MacKieson geeft de bal voor. Hausenblas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fyfe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capri-sun - Pookie pandas 6:3

75e minuut.
Wyness met een snelle inworp. MacNair is nu in balbezit. MacNair geeft een lange en hoge pass. McNiven rent richting de bal. McNiven schiet op doel. MacCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sutton geeft de bal voor. Inworp. Jaszczur met een snelle inworp. McInally is nu in balbezit. McInally draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capri-sun 44%, Pookie pandas 56%.
Capri-sun - Pookie pandas 6:3