Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Renaissance Southern Locomotive
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 20.6
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Maitland speelt de bal door. Tardieu kopt de bal weg. Daar is Melville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pringle onderschept slim de pass. Pringle probeert naar een medespeler te passen. Truchan rent richting de bal. Truchan draait met de bal, schiet en ... Maitland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle passt de bal zonder na te denken. Truchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchan draait met de bal, schiet en ... Melville probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
MacGilbert onderschept slim de pass. MacGilbert geeft een hoge lob. MacLea kopt de bal weg. Truchan is nu in balbezit. Truchan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
MacIlrevie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobb onderschept slim de pass. Cobb geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Truchan de bal. Truchan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cobb met een sublieme pass. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle speelt de bal door. McBain is nu in balbezit. McBain passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Papierkowski met een sublieme pass. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Boswell is nu in balbezit. Doig rent richting de bal. Doig haalt uit met een fantastische trap. Martiniena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Stuttler verovert de bal door een tackle van achteren. Stuttler geeft een lange en hoge pass. MacPhadden rent richting de bal. Truchan verovert de bal door een tackle van achteren. Truchan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance - Southern Locomotive 1:0

30e minuut.
Klungelig pakt Papierkowski de bal. Boswell is nu in balbezit. Papierkowski onderschept slim de pass. Doig verovert de bal door een tackle van achteren. Doig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doig bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobb is nu in balbezit. Met opzet legt Doig zijn tegenspeler op de grond. Doig krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cobb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cobb met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Melville de bal. Truchan verovert de bal door een tackle van achteren. Truchan haalt uit met een fantastische trap. MacPhadden probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance - Southern Locomotive 2:0

38e minuut.
Everett is nu in balbezit. Pringle verovert de bal door een tackle van achteren. Pringle met een sublieme pass. Truchan rent richting de bal. Truchan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pringle probeert naar een medespeler te passen. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchan onderschept slim de pass. Truchan haalt uit met een fantastische trap. Maitland werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance - Southern Locomotive 3:0

40e minuut.
Boswell is nu in balbezit. Boswell passt de bal zonder na te denken. Everett probeert de bal aan de voet te houden. Truchan rent richting de bal. Truchan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance - Southern Locomotive 4:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacIntyre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arthur rent richting de bal. Arthur geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renaissance 39%, Southern Locomotive 61%.
Renaissance - Southern Locomotive 4:0

46e minuut.
Patola komt het veld opgelopen. Mehlmann komt het veld opgelopen. Bravo Suárez komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle passt de bal met de wreef. Mehlmann rent richting de bal. Mehlmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo Suárez onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doig. Doig krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Maitland speelt de bal door. Daar is Cobb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobb met een sublieme pass. Klungelig pakt Mehlmann de bal. Mehlmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cobb probeert naar een medespeler te passen. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle passt de bal in één keer door. Mehlmann rent richting de bal. Mehlmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance - Southern Locomotive 5:0

70e minuut.
MacKeachan passt de bal in één keer door. Cobb rent richting de bal. Cobb met een sublieme pass. Boswell rent richting de bal. Boswell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance - Southern Locomotive 5:1

75e minuut.
MacIlrevie rent richting de bal. MacIlrevie geeft een hoge lob. Pringle geeft de bal voor. Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance - Southern Locomotive 6:1

78e minuut.
Bravo Suárez rent richting de bal. Arthur onderschept slim de pass. Arthur passt de bal zonder na te denken. Boswell is nu in balbezit. Boswell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance - Southern Locomotive 6:2

85e minuut.
Everett geeft een lange en hoge pass. Cobb rent richting de bal. Cobb geeft een hoge lob. Mehlmann heeft problemen om de bal te vangen. Mehlmann schiet op doel. Maitland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance - Southern Locomotive 7:2

89e minuut.
Bravo Suárez onderschept slim de pass. Bravo Suárez met een sublieme pass. Mehlmann rent richting de bal. Mehlmann draait met de bal, schiet en ... MacPhadden probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renaissance 36%, Southern Locomotive 64%.
Renaissance - Southern Locomotive 7:2