Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Locomotive Tropical Island
Normal Tactiek 69
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 31.6
zwak Schieten matig
zwak Passen matig
hopeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Špírek passt de bal met de wreef. Edwards rent richting de bal. Edwards met een sublieme pass. MacRobbie is nu in balbezit. MacRobbie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Brewster de bal onder controle te krijgen. Gerets is nu in balbezit. Gerets schiet op doel. Sinclair probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Foster de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Locomotive - Tropical Island 0:1

34e minuut.
MacRobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianquinto is nu in balbezit. MacRobbie rent richting de bal. Gerets is nu in balbezit. Gerets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Locomotive - Tropical Island 0:2

38e minuut.
Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton passt de bal zonder na te denken. Gerets is nu in balbezit. MacRobbie is nu in balbezit. MacRobbie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Špírek speelt de bal door. Gianquinto rent richting de bal. Gianquinto passt de bal zonder na te denken. MacRobbie rent richting de bal. MacRobbie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Locomotive 80%, Tropical Island 20%.
Brave Locomotive - Tropical Island 0:2

50e minuut.
Špírek met een sublieme pass. Morton is nu in balbezit. Morton passt de bal in één keer door. MacRobbie rent richting de bal. MacRobbie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Locomotive - Tropical Island 0:3

56e minuut.
MacRobbie onderschept slim de pass. Gianquinto is nu in balbezit. Gianquinto passt de bal met de wreef. Gerets heeft problemen om de bal te vangen. Selkirk is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Špírek onderschept slim de pass. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morton wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Morton kan niet meer verder spelen.

67e minuut.
Brewster bereikt de bal nog maar net als eerste. McQuilken onderschept slim de pass. McQuilken passt de bal zonder na te denken. Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerets draait met de bal, schiet en ... Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
MacCaskill probeert naar een medespeler te passen. McGarrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianquinto begaat een overtreding. McGarrincha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Selkirk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Gianquinto bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGugan is nu in balbezit. Gianquinto onderschept slim de pass. MacRobbie is nu in balbezit. MacRobbie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Locomotive - Tropical Island 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Locomotive 58%, Tropical Island 42%.
Brave Locomotive - Tropical Island 0:4