Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loco Canons Fast Rubies
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Duncan passt de bal in één keer door. McLaughlin is nu in balbezit. McLaughlin met een sublieme pass. McEwan is nu in balbezit. McEwan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Duncan is nu in balbezit. McEwan rent richting de bal. Duncan is nu in balbezit. McEwan rent richting de bal. McEwan schiet op doel. Payne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Russell heeft problemen om de bal te vangen. McEwan rent richting de bal. McEwan haalt uit met een fantastische trap. Payne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
MacKinley heeft problemen om de bal te vangen. Brodie is nu in balbezit. Brodie passt de bal met de wreef. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
MacKinley is nu in balbezit. McQuilken bereikt de bal nog maar net als eerste. McQuilken speelt de bal door. McEwan is nu in balbezit. McEwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loco Canons - Fast Rubies 0:1

17e minuut.
Burns geeft een lange en hoge pass. Brodie kopt de bal weg. McEwan is nu in balbezit. Duncan rent richting de bal. Duncan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
McLaughlin geeft de bal voor. Hunter geeft een hoge lob. Daar is MacKinley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crawford rent richting de bal. Crawford schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
MacLymont onderschept slim de pass. MacLymont geeft een hoge lob. McLaughlin kopt de bal weg. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Duncan passt de bal in één keer door. MacCormack met een sublieme pass. Burns is nu in balbezit. McEwan onderschept slim de pass. McEwan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loco Canons - Fast Rubies 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loco Canons 65%, Fast Rubies 35%.
Loco Canons - Fast Rubies 0:2

56e minuut.
MacIndeor heeft problemen om de bal te vangen. Duncan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan met een sublieme pass. McEwan is nu in balbezit. McEwan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
McLaughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. May onderschept slim de pass. May met een sublieme pass. Duncan rent richting de bal. Duncan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
MacIndeor speelt de bal door. Duncan rent richting de bal. Duncan passt de bal zonder na te denken. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Brodie is nu in balbezit. MacKinley verovert de bal door een tackle van achteren. MacIndeor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacKinley wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. MacKinley kan niet meer verder spelen. Claymore komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loco Canons 52%, Fast Rubies 48%.
Loco Canons - Fast Rubies 0:2