Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wild Kilts Southern Bears
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland geeft een hoge lob. MacInnes rent richting de bal. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon draait met de bal, schiet en ... Constable verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
MacBride passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erskine met een snelle inworp. Brittain is nu in balbezit. Brittain geeft de bal voor. Findlay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
MacManus speelt de bal door. Aitcheson is nu in balbezit. Aitcheson passt de bal met de wreef. Brittain is nu in balbezit. Brittain draait met de bal, schiet en ... Findlay bokst de bal weg.

18e minuut.
Wilson onderschept slim de pass. Wilson passt de bal met de wreef. Gordon is nu in balbezit. MacManus verovert de bal door een tackle van achteren. MacManus probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Brittain verovert de bal door een tackle van achteren. Spence is nu in balbezit. Brittain onderschept slim de pass. Dingwall is nu in balbezit. Dingwall schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Kilts - Southern Bears 1:0

30e minuut.
MacKilligan geeft een lange en hoge pass. Reilly is nu in balbezit. Brittain onderschept slim de pass. Brittain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Kilts - Southern Bears 2:0

40e minuut.
MacBride geeft een lange en hoge pass. MacKerchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Kilts - Southern Bears 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Kilts 35%, Southern Bears 65%.
Wild Kilts - Southern Bears 2:1

53e minuut.
MacBride kopt de bal weg. MacManus geeft een lange en hoge pass. Brittain is nu in balbezit. Brittain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Kilts - Southern Bears 3:1

71e minuut.
MacMutrie passt de bal zonder na te denken. MacInnes met een sublieme pass. MacKilligan probeert de bal aan de voet te houden. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Spence is nu in balbezit. Brittain verovert de bal door een tackle van achteren. Brittain passt de bal in één keer door. Dingwall rent richting de bal. Dingwall haalt uit met een fantastische trap. Findlay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Kilts 44%, Southern Bears 56%.
Wild Kilts - Southern Bears 3:1