Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Windy Heroes Renaissance
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 32
zwak Schieten redelijk
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
McBain kopt de bal weg. MacBaxter heeft problemen om de bal te vangen. Pringle speelt de bal door. Truchan is nu in balbezit. Truchan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Adams kopt de bal weg. Klungelig pakt Claudio Caniggia de bal. Pringle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Truchan de bal. Truchan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Claudio Caniggia geeft een hoge lob. Inworp. Stuttler met een snelle inworp. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
MacBean trapt de bal weg. Cobb kopt de bal weg. Pringle rent richting de bal. Pringle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Renaissance 0:1

34e minuut.
Smart is nu in balbezit. Smart geeft de bal voor. Inworp. McBain met een snelle inworp. Pringle geeft de bal voor. MacBean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Truchan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Renaissance 0:2

39e minuut.
MacKindlay rent richting de bal. Truchan onderschept slim de pass. Pringle heeft problemen om de bal te vangen. Truchan rent richting de bal. Truchan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
McNiven raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Binnie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Heroes 73%, Renaissance 27%.
Windy Heroes - Renaissance 0:2

46e minuut.
Bravo Suárez komt het veld opgelopen. Mehlmann komt het veld opgelopen. Patola komt het veld opgelopen.

51e minuut.
MacKindlay rent richting de bal. Stuttler onderschept slim de pass. Pringle is nu in balbezit. Pringle passt de bal in één keer door. Mehlmann is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Patola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tardieu rent richting de bal. Tardieu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pringle met een sublieme pass. Daar is Cobb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobb met een sublieme pass. Mehlmann is nu in balbezit. Mehlmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Renaissance 0:3

67e minuut.
Sutton rent richting de bal. Pringle verovert de bal door een tackle van achteren. Pringle met een sublieme pass. Mehlmann rent richting de bal. Mehlmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Renaissance 0:4

70e minuut.
MacBean trapt de bal weg van het doel. Cobb met een sublieme pass. Mehlmann probeert de bal aan de voet te houden. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle draait met de bal, schiet en ... MacBean bokst de bal weg.

76e minuut.
Inworp. Patola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pringle geeft de bal voor. Stuttler rent richting de bal. Stuttler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cobb speelt de bal door. Pringle is nu in balbezit. Pringle speelt de bal door. Mehlmann is nu in balbezit. Mehlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Renaissance 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Heroes 76%, Renaissance 24%.
Windy Heroes - Renaissance 0:5