Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pookie pandas Wild Kilts
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Fyfe passt de bal zonder na te denken. Brittain bereikt de bal nog maar net als eerste. Brittain passt de bal in één keer door. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bremner bereikt de bal nog maar net als eerste. MacManus onderschept slim de pass. Fyfe verovert de bal door een tackle van achteren. Bremner is nu in balbezit. Bremner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Aitcheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aitcheson geeft de bal voor. Brittain kan de bal niet met de borst controleren. Brittain draait met de bal, schiet en ... MacCartney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pookie pandas - Wild Kilts 0:1

32e minuut.
Georgeson is nu in balbezit. Georgeson passt de bal in één keer door. MacManus met een sublieme pass. Brittain rent richting de bal. Brittain schiet op doel. MacCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Dingwall verovert de bal door een tackle van achteren. Aitcheson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dingwall. Dingwall krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pookie pandas 68%, Wild Kilts 32%.
Pookie pandas - Wild Kilts 0:1

49e minuut.
MacAulay met een harde bal richting middenveld. Erskine kopt de bal weg. Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Dingwall verovert de bal door een tackle van achteren. Dingwall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is MacKilligan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace geeft een hoge lob. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt MacKilligan de bal. Wallace is nu in balbezit. Wallace geeft een hoge lob. Fyfe springt en kopt de bal. Daar is MacKerchar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pookie pandas - Wild Kilts 1:1

83e minuut.
Dingwall rent richting de bal. Dingwall schiet op doel. Daar is McQuilken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brittain bereikt de bal nog maar net als eerste. Brittain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pookie pandas 55%, Wild Kilts 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pookie pandas - Wild Kilts 1:1