Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southern Locomotive Loco Canons
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Landers is nu in balbezit. Landers passt de bal zonder na te denken. Russell is nu in balbezit. Landers is nu in balbezit. Landers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacLea met de inworp. MacKeachan is nu in balbezit. MacKeachan draait met de bal, schiet en ... Nesbitt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Payne bokst de bal weg.

11e minuut.
Inworp. Nesbitt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacCormack bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCormack schiet op doel. Crawford springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nesbitt met de inworp. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell speelt de bal door. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
MacIntyre verovert de bal door een tackle van achteren. MacIntyre speelt de bal door. Boswell is nu in balbezit. Boswell draait met de bal, schiet en ... Payne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Locomotive - Loco Canons 1:0

30e minuut.
Russell is nu in balbezit. Boswell onderschept slim de pass. Jarvine rent richting de bal. Landers onderschept slim de pass. Landers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Locomotive - Loco Canons 2:0

37e minuut.
Nesbitt geeft de bal voor. Inworp. MacKeachan met de inworp. Landers is nu in balbezit. Landers geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacCormack met de inworp. Claymore probeert de bal met de borst te controleren. Claymore haalt uit met een fantastische trap. Crawford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Locomotive - Loco Canons 2:1

44e minuut.
Klungelig pakt May de bal. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur probeert naar een medespeler te passen. Boswell is nu in balbezit. Boswell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Locomotive 43%, Loco Canons 57%.
Southern Locomotive - Loco Canons 2:1

57e minuut.
Klungelig pakt Morris de bal. Boswell rent richting de bal. Morris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morris krijgt een gele kaart. Boswell raakt geblesseerd tijdens het duel. MacIntyre met een snel genomen vrije trap. Arthur is nu in balbezit. Arthur geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
May geeft de bal voor. Russell rent richting de bal. MacIlrevie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacIlrevie krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Nesbitt rent richting de bal. Nesbitt probeert naar een medespeler te passen. Inworp. MacLea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacKeachan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Locomotive 35%, Loco Canons 65%.
Southern Locomotive - Loco Canons 2:1