Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fast Rubies Tropical Island
Normal Tactiek adios
53% Balbezit 47%
12% Spel op eigen helft 88%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 33.4
slecht Schieten matig
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Camargo rent richting de bal. Camargo geeft een lange en hoge pass. Gerets kopt de bal weg. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole speelt de bal door. MacIndeor speelt de bal door. McLaughlin is nu in balbezit. McLaughlin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacLymont met de inworp. Duncan speelt de bal door. McEwan is nu in balbezit. McEwan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
MacIndeor bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndeor probeert naar een medespeler te passen. McEwan rent richting de bal. McEwan schiet op doel. Colquhoun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Rubies - Tropical Island 1:0

16e minuut.
MacLymont bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLymont passt de bal zonder na te denken. McEwan rent richting de bal. McEwan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
MacRobbie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRobbie probeert naar een medespeler te passen. McQuilken kan de bal niet met de borst controleren. MacRobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobbie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Duncan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan met een sublieme pass. McEwan rent richting de bal. McEwan draait met de bal, schiet en ... Colquhoun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Rubies - Tropical Island 2:0

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacLymont zal de hoekschop nemen. McLaughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Rubies - Tropical Island 3:0

37e minuut.
MacLymont geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Brodie de bal. Duncan is nu in balbezit. Duncan haalt uit met een fantastische trap. Colquhoun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Rubies - Tropical Island 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast Rubies 10%, Tropical Island 90%.
Fast Rubies - Tropical Island 4:0

48e minuut.
McQuilken rent richting de bal. McQuilken speelt de bal door. Klungelig pakt McEwan de bal. McEwan draait met de bal, schiet en ... Colquhoun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Duncan is nu in balbezit. Duncan met een sublieme pass. MacIndeor met een sublieme pass. McEwan is nu in balbezit. McEwan draait met de bal, schiet en ... Colquhoun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Duncan probeert naar een medespeler te passen. Brodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodie speelt de bal door. McEwan is nu in balbezit. McEwan haalt uit met een fantastische trap. Colquhoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Daar is MacRobbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. MacLymont zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duncan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Brodie speelt de bal door. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan passt de bal met de wreef. Duncan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. McEwan rent richting de bal. McEwan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
MacIndeor passt de bal in één keer door. Brodie met een sublieme pass. MacSymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Duncan is nu in balbezit. Duncan probeert naar een medespeler te passen. McEwan rent richting de bal. McEwan draait met de bal, schiet en ... Colquhoun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Rubies - Tropical Island 5:0

83e minuut.
Brodie speelt de bal door. McQuilken bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan verovert de bal door een tackle van achteren. Duncan haalt uit met een fantastische trap. Colquhoun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Rubies - Tropical Island 6:0

89e minuut.
McEwan is nu in balbezit. Špírek is nu in balbezit. McEwan verovert de bal door een tackle van achteren. McEwan haalt uit met een fantastische trap. Colquhoun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Rubies - Tropical Island 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast Rubies 13%, Tropical Island 87%.
Fast Rubies - Tropical Island 7:0