Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scottish Archers Inverurie Caledonian United
Normal Tactiek 523
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 33.7
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski onderschept slim de pass. Diémé rent richting de bal. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacPherson met een sublieme pass. Závodi kopt de bal weg. Klungelig pakt Diémé de bal. Diémé draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Archers - Inverurie Caledonian United 0:1

10e minuut.
Závodi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gutiérrez Moreno de bal. Gutiérrez Moreno passt de bal zonder na te denken. Diémé bereikt de bal nog maar net als eerste. Diémé haalt uit met een fantastische trap. MacPherson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Swan is nu in balbezit. Diémé verovert de bal door een tackle van achteren. Diémé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Archers - Inverurie Caledonian United 0:2

18e minuut.
MacGorry passt de bal met de wreef. Gutiérrez Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Diémé de bal. Diémé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kisielewski kopt de bal weg. MacGugan probeert naar een medespeler te passen. Cole rent richting de bal. Diémé verovert de bal door een tackle van achteren. Diémé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski met een sublieme pass. Závodi met een sublieme pass. Diémé rent richting de bal. Diémé haalt uit met een fantastische trap. MacPherson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Archers - Inverurie Caledonian United 0:3

39e minuut.
Menzies met de inworp. Daar is Kisielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Závodi met een sublieme pass. Diémé bereikt de bal nog maar net als eerste. Diémé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Archers - Inverurie Caledonian United 0:4

42e minuut.
Swanson rent richting de bal. Swanson passt de bal met de wreef. McCaffrey is nu in balbezit. MacCulloch verovert de bal door een tackle van achteren. MacCulloch schiet op doel. Menzies bokst de bal weg.

44e minuut.
Závodi kopt de bal weg. Klungelig pakt Menzies de bal. Menzies speelt de bal door. Diémé is nu in balbezit. Diémé haalt uit met een fantastische trap. MacPherson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Archers 68%, Inverurie Caledonian United 32%.
Scottish Archers - Inverurie Caledonian United 0:4

46e minuut.
Virtejaru komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Závodi speelt de bal door. Cole rent richting de bal. Diémé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diémé krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Swanson heeft problemen om de bal te vangen. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru probeert naar een medespeler te passen. Diémé bereikt de bal nog maar net als eerste. Diémé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Archers - Inverurie Caledonian United 0:5

49e minuut.
Swanson heeft problemen om de bal te vangen. Diémé bereikt de bal nog maar net als eerste. Diémé probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi passt de bal zonder na te denken. MacGuffie geeft een lange en hoge pass. MacWalrick rent richting de bal. MacWalrick geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
McCaffrey geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wallace zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swanson heeft problemen om de bal te vangen. Swanson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. MacPherson trapt de bal weg. Gow kopt de bal weg. Diémé is nu in balbezit. Diémé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
MacGorry met een snelle inworp. Menzies is nu in balbezit. Menzies passt de bal zonder na te denken. Diémé bereikt de bal nog maar net als eerste. Diémé passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gow geeft de bal voor. Inworp. Menzies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacWalrick rent richting de bal. MacWalrick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Archers - Inverurie Caledonian United 0:6

80e minuut.
Menzies is nu in balbezit. MacGorry rent richting de bal. Menzies schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Menzies krijgt een gele kaart. MacGorry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacGorry met een snel genomen vrije trap. McCaffrey heeft problemen om de bal te vangen. MacCulloch onderschept slim de pass. MacCulloch schiet op doel. Menzies bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wallace zal de hoekschop nemen. Gow rent richting de bal. MacCulloch is nu in balbezit. MacCulloch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
MacWalrick is nu in balbezit. Závodi rent richting de bal. Závodi speelt de bal door. Daar is Diémé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diémé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Archers 69%, Inverurie Caledonian United 31%.
Scottish Archers - Inverurie Caledonian United 0:6