Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTD Martens Red Nigthingales
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Sporran met een sublieme pass. Daar is MacEachan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacEachan speelt de bal door. Hartson is nu in balbezit. Hartson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Carson rent richting de bal. Carson draait met de bal, schiet en ... MacIlvrae kopt de bal weg. Carson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
MacEachan geeft een lange en hoge pass. Airth heeft problemen om de bal te vangen. Hartson is nu in balbezit. Hartson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Daar is MacCombe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Airth is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacCombe. MacCombe krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Payne speelt de bal door. Weir kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gow de bal onder controle te krijgen. MacEachan rent richting de bal. MacEachan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Martens - Red Nigthingales 0:1

24e minuut.
Gow geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Polson de bal. Carson rent richting de bal. Carson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UTD Martens - Red Nigthingales 1:1

27e minuut.
Gow is nu in balbezit. MacCombe verovert de bal door een tackle van achteren. MacCombe passt de bal in één keer door. Hartson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Simon trapt de bal weg. Sporran kopt de bal weg. Daar is Hartson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Munn onderschept slim de pass. Munn probeert naar een medespeler te passen. Carson rent richting de bal. Carson haalt uit met een fantastische trap. Polson probeert de bal aan de voet te houden. Payne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Martens 52%, Red Nigthingales 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UTD Martens - Red Nigthingales 1:1

46e minuut.
Colman bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael onderschept slim de pass. Carmichael passt de bal in één keer door. Carson is nu in balbezit. Carson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Weir passt de bal zonder na te denken. Simon rent richting de bal. Simon passt de bal in één keer door. Carson is nu in balbezit. Carson haalt uit met een fantastische trap. Payne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hartson. Hartson krijgt een gele kaart. Gordon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Martens 35%, Red Nigthingales 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UTD Martens - Red Nigthingales 1:1