Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shawzer AFC Scottish Disks
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


18e minuut.
Williamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamson met een sublieme pass. Irvine rent richting de bal. Jamieson onderschept slim de pass. Jamieson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Shawzer AFC - Scottish Disks 1:0

42e minuut.
MacTavish met een sublieme pass. Dundas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leishman. Leishman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shawzer AFC 55%, Scottish Disks 45%.
Shawzer AFC - Scottish Disks 1:0

49e minuut.
Charles geeft de bal voor. Finlayson kopt de bal weg. Williamson heeft problemen om de bal te vangen. Jamieson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamieson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Leishman onderschept slim de pass. Leishman geeft de bal voor. Jamieson is nu in balbezit. Jamieson haalt uit met een fantastische trap. Cox verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Dickson probeert naar een medespeler te passen. Cochrane rent richting de bal. Cochrane speelt de bal door. Dundas is nu in balbezit. Dundas draait met de bal, schiet en ... Finlayson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Finlayson rent richting de bal. Cochrane verovert de bal door een tackle van achteren. Cochrane geeft de bal voor. Klungelig pakt Dundas de bal. Dundas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dickson is nu in balbezit. Williamson verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Dickson zijn tegenspeler op de grond. Dickson krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Irvine geeft een hoge lob. Inworp. Aitken met een snelle inworp. Williamson is nu in balbezit. Williamson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dickson probeert de bal aan de voet te houden. MacQuilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dickson. Dickson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shawzer AFC 36%, Scottish Disks 64%.
Shawzer AFC - Scottish Disks 1:0