Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suprising Crossbows UTD Martens
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Lamont speelt de bal door. Gordon rent richting de bal. Airth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Airth krijgt een gele kaart. Gordon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gordon kan niet meer verder spelen. MacAdie komt het veld opgelopen.

19e minuut.
McPlatini geeft de bal voor. MacLergain is nu in balbezit. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLergain onderschept slim de pass. MacLergain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Crossbows - UTD Martens 1:0

38e minuut.
Smyth met een sublieme pass. Jameson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gow. Gow krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suprising Crossbows 55%, UTD Martens 45%.
Suprising Crossbows - UTD Martens 1:0

48e minuut.
Daar is MacAdie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munn rent richting de bal. MacAngus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacAngus krijgt een gele kaart.

51e minuut.
MacGruder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacAngus is nu in balbezit. MacAngus geeft een hoge lob. Carson is nu in balbezit. Carson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Munn probeert naar een medespeler te passen. MacDuffie rent richting de bal. MacDuffie geeft de bal voor. Daar is Carson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suprising Crossbows - UTD Martens 1:1

57e minuut.
MacAdie geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacGruder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Airth is nu in balbezit. Airth geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Airth rent richting de bal. MacAdie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Airth. Airth krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suprising Crossbows 47%, UTD Martens 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suprising Crossbows - UTD Martens 1:1