Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Nigthingales Powers wooden spoons
Normal Tactiek 1
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner probeert naar een medespeler te passen. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson onderschept slim de pass. Hartson draait met de bal, schiet en ... Baird kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Carmichael geeft een lange en hoge pass. Gardner rent richting de bal. Gardner met een sublieme pass. McLaughlin is nu in balbezit. McLaughlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
MacCombe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wilkie de bal. MacEachan kopt de bal weg. Hartson rent richting de bal. Hartson haalt uit met een fantastische trap. Baird kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Weir geeft de bal voor. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner begaat een overtreding. Gardner krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan speelt de bal door. Hartson rent richting de bal. Hartson schiet op doel. Baird probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - Powers wooden spoons 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Nigthingales 45%, Powers wooden spoons 55%.
Red Nigthingales - Powers wooden spoons 1:0

54e minuut.
Lachie is nu in balbezit. Lachie geeft een hoge lob. McLaughlin met een sublieme pass. Scott rent richting de bal. Scott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Nigthingales - Powers wooden spoons 1:1

64e minuut.
McDonald is nu in balbezit. MacEachan verovert de bal door een tackle van achteren. MacEachan speelt de bal door. McLaughlin is nu in balbezit. McLaughlin haalt uit met een fantastische trap. Payne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Weir met de inworp. MacIlvrae rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scott. Scott krijgt een gele kaart.

78e minuut.
McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. MacEachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Edwards zijn tegenspeler op de grond. Edwards krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Carmichael kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McCracken met een snelle inworp. Lachie rent richting de bal. Lachie geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Payne niet meer kan verder spelen. Scotland komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Sporran heeft problemen om de bal te vangen. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw met een sublieme pass. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - Powers wooden spoons 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Nigthingales 42%, Powers wooden spoons 58%.
Red Nigthingales - Powers wooden spoons 1:2