Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suprising Crossbows Inverurie Caledonian United
Normal Tactiek 523
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 31.3
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Gutiérrez Moreno passt de bal zonder na te denken. Diémé is nu in balbezit. Diémé haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert MacIlvain de bal onder controle te krijgen. Lamont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Crossbows - Inverurie Caledonian United 0:1

3e minuut.
MacLergain rent richting de bal. Diémé onderschept slim de pass. Diémé speelt de bal door. Klungelig pakt Gutiérrez Moreno de bal. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Závodi passt de bal in één keer door. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno passt de bal met de wreef. Diémé is nu in balbezit. Diémé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt McDowell de bal. Závodi onderschept slim de pass. Závodi speelt de bal door. Diémé rent richting de bal. Diémé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Colquhoun geeft de bal voor. Diémé rent richting de bal. Diémé passt de bal met de wreef. Gutiérrez Moreno rent richting de bal. Gutiérrez Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jameson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski onderschept slim de pass. Kisielewski passt de bal zonder na te denken. Diémé is nu in balbezit. Diémé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Colquhoun verovert de bal door een tackle van achteren. Colquhoun probeert naar een medespeler te passen. Diémé rent richting de bal. Diémé schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
MacWalrick is nu in balbezit. MacWalrick geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Moreno kan de bal niet met de borst controleren. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ... MacIlvain probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Crossbows - Inverurie Caledonian United 0:2

38e minuut.
MacLergain bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi onderschept slim de pass. Závodi met een sublieme pass. Diémé bereikt de bal nog maar net als eerste. Diémé draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Gutiérrez Moreno speelt de bal door. MacDuffie verovert de bal door een tackle van achteren. MacWalrick rent richting de bal. Diémé rent richting de bal. Diémé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gutiérrez Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colquhoun rent richting de bal. Colquhoun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Závodi de bal. Závodi passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suprising Crossbows 72%, Inverurie Caledonian United 28%.
Suprising Crossbows - Inverurie Caledonian United 0:2

46e minuut.
Virtejaru komt het veld opgelopen.

50e minuut.
MacWalrick bereikt de bal nog maar net als eerste. McPlatini onderschept slim de pass. Diémé verovert de bal door een tackle van achteren. Diémé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Crossbows - Inverurie Caledonian United 0:3

53e minuut.
Colquhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquhoun geeft de bal voor. Daar is MacDuffie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diémé is nu in balbezit. Diémé draait met de bal, schiet en ... Lamont verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
McDowell is nu in balbezit. McCaffrey onderschept slim de pass. Závodi probeert naar een medespeler te passen. Diémé bereikt de bal nog maar net als eerste. Diémé schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Virtejaru speelt de bal door. Colquhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquhoun speelt de bal door. Gutiérrez Moreno rent richting de bal. Gutiérrez Moreno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Colquhoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutiérrez Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno speelt de bal door. Diémé is nu in balbezit. Diémé schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diémé is nu in balbezit. Diémé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru geeft een hoge lob. Klungelig pakt MacAngus de bal. Diémé is nu in balbezit. Diémé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Colquhoun rent richting de bal. Virtejaru geeft een hoge lob. Diémé is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gutiérrez Moreno neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Crossbows - Inverurie Caledonian United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suprising Crossbows 76%, Inverurie Caledonian United 24%.
Suprising Crossbows - Inverurie Caledonian United 0:4