Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shawzer AFC Ras-Tanura Peckers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
MacQuilkan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicholls met een snelle inworp. MacRobbie is nu in balbezit. MacRobbie haalt uit met een fantastische trap. Paal! Collins is nu in balbezit. Collins schiet op doel. Charles probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Collins probeert de bal met de borst te controleren. Baxter rent richting de bal. McGarry bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobbie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRobbie draait met de bal, schiet en ... Finlayson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
MacRobbie probeert naar een medespeler te passen. Nicholls is nu in balbezit. Nicholls passt de bal met de wreef. Collins rent richting de bal. Collins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shawzer AFC 58%, Ras-Tanura Peckers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shawzer AFC - Ras-Tanura Peckers 0:0

56e minuut.
Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Baxter de bal onder controle te krijgen. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
MacKinnell speelt de bal door. MacRobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobbie passt de bal in één keer door. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
MacKechnie geeft de bal voor. MacKinnell heeft problemen om de bal te vangen. Robson speelt de bal door. Williamson is nu in balbezit. Williamson haalt uit met een fantastische trap. Hartford bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shawzer AFC 38%, Ras-Tanura Peckers 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shawzer AFC - Ras-Tanura Peckers 0:0