Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westertown Wanderers Red★Baagrade
WW 4-1-2-1-2 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 33.6
good Schieten average
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Călinescu rent richting de bal. McAvennie onderschept slim de pass. Met opzet legt Novi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Novi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurík. Udroiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Udroiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McAvennie springt en kopt de bal. Irivarren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westertown Wanderers - Red★Baagrade 0:1

18e minuut.
Czoska is nu in balbezit. Călinescu onderschept slim de pass. Călinescu passt de bal zonder na te denken. Menzies rent richting de bal. Menzies haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. MacWhannell trapt de bal weg. Jurík kopt de bal weg. Călinescu rent richting de bal. Călinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Peregudovas is nu in balbezit. Peregudovas met een sublieme pass. Menzies is nu in balbezit. Menzies draait met de bal, schiet en ... MacWhannell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Westertown Wanderers - Red★Baagrade 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westertown Wanderers 39%, Red★Baagrade 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Westertown Wanderers - Red★Baagrade 1:1

46e minuut.
Cybulski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
MacMartin probeert naar een medespeler te passen. Jurík is nu in balbezit. Jurík passt de bal zonder na te denken. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jurík probeert naar een medespeler te passen. Puchała rent richting de bal. Călinescu onderschept slim de pass. Menzies rent richting de bal. Menzies draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Czoska geeft een hoge lob. Mason rent richting de bal. Mason probeert naar een medespeler te passen. McAvennie is nu in balbezit. McAvennie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak geeft de bal voor. Menzies kopt de bal weg. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westertown Wanderers - Red★Baagrade 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westertown Wanderers 61%, Red★Baagrade 39%.
Westertown Wanderers - Red★Baagrade 2:1