Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red★Baagrade Westertown Wanderers
Normal Tactiek WW 4-1-2-1-2
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 25.1
formidable Schieten poor
excellent Passen weak
good Verdedigen weak


5e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Milligan is nu in balbezit. Milligan schiet op doel. Zamboni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacWhannell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Codrea passt de bal in één keer door. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo geeft een hoge lob. Stono maakt een snoekduik en kopt de bal. Angus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Westertown Wanderers 1:0

15e minuut.
Kameczura is nu in balbezit. Kameczura passt de bal zonder na te denken. Iovchev rent richting de bal. Iovchev geeft een lange en hoge pass. Stono springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Stono kopt de bal weg. Arévalo rent richting de bal. Arévalo geeft een hoge lob. Stono maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Westertown Wanderers 2:0

19e minuut.
De Witte met een sublieme pass. Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev passt de bal in één keer door. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Westertown Wanderers 3:0

20e minuut.
Novi speelt de bal door. Czerbniak rent richting de bal. Novi is nu in balbezit. Stono onderschept slim de pass. Stono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kameczura verovert de bal door een tackle van achteren. Kameczura probeert naar een medespeler te passen. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono haalt uit met een fantastische trap. Angus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Iovchev kopt de bal weg. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono rent richting de bal. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Iovchev passt de bal met de wreef. Arévalo rent richting de bal. Arévalo geeft de bal voor. Stono rent richting de bal. Stono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Westertown Wanderers 4:0

32e minuut.
Daar is Codrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea speelt de bal door. Arévalo rent richting de bal. Arévalo geeft een lange en hoge pass. Stono krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Westertown Wanderers 5:0

33e minuut.
Novi probeert de bal met de borst te controleren. De Witte onderschept slim de pass. De Witte passt de bal zonder na te denken. Stono rent richting de bal. Stono haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Westertown Wanderers 6:0

34e minuut.
De Witte speelt de bal door. Iovchev rent richting de bal. Iovchev geeft een lange en hoge pass. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Arévalo probeert de bal met de borst te controleren. Arévalo passt de bal zonder na te denken. De Witte is nu in balbezit. De Witte schiet op doel. Mineiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iovchev zal de hoekschop nemen. Stono maakt een snoekduik en kopt de bal. Angus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mineiro rent richting de bal. Mineiro geeft de bal voor. Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev geeft de bal voor. Stono krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kameczura probeert naar een medespeler te passen. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Stono rent richting de bal. Stono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red★Baagrade 30%, Westertown Wanderers 70%.
Red★Baagrade - Westertown Wanderers 6:0

47e minuut.
Iovchev heeft problemen om de bal te vangen. Iovchev geeft een hoge lob. Daar is MacIvor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stono rent richting de bal. Stono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Remelexo rent richting de bal. Remelexo geeft de bal voor. Iovchev geeft de bal voor. Stono is nu in balbezit. Stono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Arévalo is nu in balbezit. Arévalo geeft een hoge lob. De Witte kopt de bal weg. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono draait met de bal, schiet en ... Angus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Majowicz kopt de bal weg. Zamboni rent richting de bal. Zamboni geeft een lange en hoge pass. De Witte rent richting de bal. De Witte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Riaki rent richting de bal. Codrea onderschept slim de pass. Codrea probeert naar een medespeler te passen. Arévalo rent richting de bal. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. Angus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Majowicz is nu in balbezit. Horton onderschept slim de pass. Zamboni rent richting de bal. Horton onderschept slim de pass. Horton haalt uit met een fantastische trap. MacWhannell bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Westertown Wanderers 6:1

66e minuut.
Iovchev geeft een hoge lob. Angus probeert naar een medespeler te passen. Lucas probeert de bal met de borst te controleren. De Witte rent richting de bal. De Witte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Codrea rent richting de bal. Codrea passt de bal in één keer door. Kameczura is nu in balbezit. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Czoska is nu in balbezit. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas geeft een lange en hoge pass. Horton rent richting de bal. Horton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea probeert naar een medespeler te passen. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo geeft een hoge lob. Stono maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Westertown Wanderers 7:1

77e minuut.
Novi probeert naar een medespeler te passen. Lucas heeft problemen om de bal te vangen. De Witte begaat een overtreding. De Witte krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Arévalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codrea rent richting de bal. Codrea passt de bal in één keer door. Arévalo geeft een hoge lob. Stono springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea speelt de bal door. Stono heeft problemen om de bal te vangen. Stono draait met de bal, schiet en ... Angus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Westertown Wanderers 8:1

83e minuut.
Horton rent richting de bal. Zamboni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horton raakt geblesseerd tijdens het duel. Papathomas wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Milligan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mineiro kopt de bal weg. Iovchev heeft problemen om de bal te vangen. Iovchev passt de bal in één keer door. Stono heeft problemen om de bal te vangen. Stono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red★Baagrade 32%, Westertown Wanderers 68%.
Red★Baagrade - Westertown Wanderers 8:1