Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scottish Doves Rare Nigthingales
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Hutchenson probeert naar een medespeler te passen. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Swain tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swain krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Swain verovert de bal door een tackle van achteren. Swain met een sublieme pass. MacKeachan probeert naar een medespeler te passen. Sim rent richting de bal. Sim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
McEwan kopt de bal weg. Klungelig pakt Fulton de bal. Swain is nu in balbezit. Fulton verovert de bal door een tackle van achteren. Fulton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Doves 43%, Rare Nigthingales 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scottish Doves - Rare Nigthingales 0:0

50e minuut.
Matheson passt de bal zonder na te denken. Evans is nu in balbezit. Burnett is nu in balbezit. Evans verovert de bal door een tackle van achteren. Evans haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert MacNiven de bal onder controle te krijgen. Evans rent richting de bal. Evans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hutchenson met een sublieme pass. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Swain tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swain krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. McNeil raakt geblesseerd tijdens het duel. Gould komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Payne de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Matheson is nu in balbezit. Evans onderschept slim de pass. Sim rent richting de bal. Evans is nu in balbezit. Evans draait met de bal, schiet en ... MacMutrie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
MacNiven geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alexander met een snelle inworp. Sim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sim haalt uit met een fantastische trap. MacMutrie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Doves 59%, Rare Nigthingales 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scottish Doves - Rare Nigthingales 0:0