Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ras-Tanura Buzzards Fast Dumbledor
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
MacNeur rent richting de bal. MacNeur geeft een lange en hoge pass. MacRobbie heeft problemen om de bal te vangen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Buzzards - Fast Dumbledor 1:0

25e minuut.
MacLaverty geeft de bal voor. MacKissock bereikt de bal nog maar net als eerste. Shannon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacKissock wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. MacDuffie neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Buzzards - Fast Dumbledor 2:0

33e minuut.
Downie is nu in balbezit. Johnstone verovert de bal door een tackle van achteren. Johnstone passt de bal in één keer door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Johnstone speelt de bal door. Shannon rent richting de bal. MacKissock onderschept slim de pass. MacKissock probeert naar een medespeler te passen. Lang rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Buzzards - Fast Dumbledor 3:0

39e minuut.
MacSween onderschept slim de pass. Downie bereikt de bal nog maar net als eerste. Downie passt de bal met de wreef. Currie rent richting de bal. Currie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Buzzards - Fast Dumbledor 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Buzzards 54%, Fast Dumbledor 46%.
Ras-Tanura Buzzards - Fast Dumbledor 3:1

63e minuut.
Inworp. MacOwen met de inworp. MacSween rent richting de bal. Dempsie onderschept slim de pass. Dempsie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Shannon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacKieson is nu in balbezit. MacKieson met een sublieme pass. MacLea is nu in balbezit. MacLea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
MacNeish verovert de bal door een tackle van achteren. Dempsie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeish bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie rent richting de bal. Currie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
MacSween kan de bal niet met de borst controleren. MacLea onderschept slim de pass. MacLea passt de bal met de wreef. Currie bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hughes speelt de bal door. Downie kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert MacNeish de bal onder controle te krijgen. Currie is nu in balbezit. Currie haalt uit met een fantastische trap. Hughes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Buzzards - Fast Dumbledor 3:2

87e minuut.
MacNeish geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacOwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dempsie rent richting de bal. Dempsie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Buzzards 59%, Fast Dumbledor 41%.
Ras-Tanura Buzzards - Fast Dumbledor 3:2