Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athenaeum Red★Baagrade
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 33.7
adequate Schieten average
average Passen good
average Verdedigen adequate


11e minuut.
Puchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusik onderschept slim de pass. Kuusik geeft een hoge lob. Teige bereikt de bal nog maar net als eerste. Teige haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Cyrzan passt de bal zonder na te denken. Teige bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchała rent richting de bal. Teige verovert de bal door een tackle van achteren. Teige draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Webster met een sublieme pass. Teige bereikt de bal nog maar net als eerste. Binnie is nu in balbezit. Teige verovert de bal door een tackle van achteren. Teige schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teige is nu in balbezit. Teige schiet op doel. MacWhannell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Sinclair passt de bal zonder na te denken. Daar is Shterev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAvennie bereikt de bal nog maar net als eerste. McAvennie draait met de bal, schiet en ... de la Chica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
de la Chica met een sublieme pass. Díez Guisasola kopt de bal weg. Klungelig pakt Binnie de bal. Teige rent richting de bal. Teige haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kameczura passt de bal in één keer door. McAvennie bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. McAvennie onderschept slim de pass. McAvennie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Mason de bal. Mason met een sublieme pass. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair schiet op doel. McAvennie probeert de bal aan de voet te houden. de la Chica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athenaeum 48%, Red★Baagrade 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athenaeum - Red★Baagrade 0:0

46e minuut.
Ritchie komt het veld opgelopen. MacCaskill komt het veld opgelopen. Cybulski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Teige rent richting de bal. MacCaskill rent richting de bal. Puchała begaat een overtreding. Puchała krijgt een gele kaart. MacCaskill is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacCaskill wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Udroiu geeft een lange en hoge pass. McAvennie kopt de bal weg. Daar is Sinclair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAvennie bereikt de bal nog maar net als eerste. McAvennie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athenaeum - Red★Baagrade 0:1

66e minuut.
Kameczura kopt de bal weg. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWhirter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinclair raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kameczura zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. McAvennie springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
McAvennie bereikt de bal nog maar net als eerste. McAvennie haalt uit met een fantastische trap. Shterev probeert de bal aan de voet te houden. Cybulski rent richting de bal. Cybulski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sinclair probeert naar een medespeler te passen. Shterev rent richting de bal. McAvennie verovert de bal door een tackle van achteren. McAvennie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athenaeum - Red★Baagrade 0:2

87e minuut.
Binnie geeft een hoge lob. Stewart kopt de bal weg. Daar is McAvennie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAvennie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athenaeum - Red★Baagrade 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athenaeum 49%, Red★Baagrade 51%.
Athenaeum - Red★Baagrade 0:3