Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenix Ravens Westertown Wanderers
Normal Tactiek WW 4-1-2-1-2
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 37.1
zwak Schieten goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen matig


7e minuut.
MacMartin met de inworp. Jurík rent richting de bal. Jurík passt de bal zonder na te denken. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu haalt uit met een fantastische trap. Crainey bokst de bal weg.

12e minuut.
MacMichael is nu in balbezit. Jurík verovert de bal door een tackle van achteren. Jurík passt de bal met de wreef. Călinescu rent richting de bal. Călinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
MacCallum is nu in balbezit. Peregudovas verovert de bal door een tackle van achteren. Peregudovas passt de bal zonder na te denken. Menzies rent richting de bal. Menzies draait met de bal, schiet en ... Crainey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bikas geeft de bal voor. Menzies probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Călinescu rent richting de bal. Călinescu haalt uit met een fantastische trap. Crainey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Ravens - Westertown Wanderers 0:1

21e minuut.
MacMartin passt de bal in één keer door. Jurík met een sublieme pass. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert McMillan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
MacMaster rent richting de bal. Călinescu rent richting de bal. Călinescu speelt de bal door. Menzies rent richting de bal. Menzies draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Yardley is nu in balbezit. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski probeert naar een medespeler te passen. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phoenix Ravens - Westertown Wanderers 1:1

41e minuut.
Klungelig pakt Peregudovas de bal. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peregudovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peregudovas krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Yardley controleert de bal met de borst. Fita is nu in balbezit. Yardley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacMaster wilt de vrije trap nemen. Irivarren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Menzies rent richting de bal. Menzies passt de bal in één keer door. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu draait met de bal, schiet en ... Crainey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Ravens - Westertown Wanderers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Ravens 56%, Westertown Wanderers 44%.
Phoenix Ravens - Westertown Wanderers 1:2

69e minuut.
Klungelig pakt Tyre de bal. Tyre geeft de bal voor. Bikas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fita is nu in balbezit. Fita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Peregudovas passt de bal met de wreef. Jurík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurík met een sublieme pass. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Ravens - Westertown Wanderers 1:3

85e minuut.
Jurík controleert de bal met de borst. Jurík geeft de bal voor. Menzies probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Ravens - Westertown Wanderers 1:4

87e minuut.
MacMartin is nu in balbezit. MacMartin passt de bal met de wreef. Peregudovas probeert naar een medespeler te passen. Menzies rent richting de bal. Menzies schiet op doel. Crainey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Ravens 44%, Westertown Wanderers 56%.
Phoenix Ravens - Westertown Wanderers 1:4