Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rare Nigthingales Welsh Whales
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Evans haalt uit met een fantastische trap. Cowan kopt de bal weg. Klungelig pakt Gardner de bal. Archie Gemmill rent richting de bal. Archie Gemmill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Archie Gemmill probeert naar een medespeler te passen. Alexander is nu in balbezit. Alexander met een sublieme pass. Evans is nu in balbezit. Evans draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Alexander is nu in balbezit. Alexander geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Edwards de bal. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cowan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alexander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Archie Gemmill rent richting de bal. Archie Gemmill geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rare Nigthingales 39%, Welsh Whales 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rare Nigthingales - Welsh Whales 0:0

56e minuut.
MacCraw rent richting de bal. Payne onderschept slim de pass. Ogilvie onderschept slim de pass. MacCraw rent richting de bal. MacCraw draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
MacMillan geeft de bal voor. MacKeachan is nu in balbezit. MacKeachan met een sublieme pass. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
McEwan onderschept slim de pass. McEwan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Evans de bal. Archie Gemmill rent richting de bal. Archie Gemmill schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rare Nigthingales 47%, Welsh Whales 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rare Nigthingales - Welsh Whales 0:0