Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westertown Wanderers Athenaeum
WW 4-1-2-1-2 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 29.8
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


6e minuut.
MacMartin geeft de bal voor. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menzies. Shterev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Shterev kan niet meer verder spelen. Treviño komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Inworp. Peregudovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Menzies de bal. Menzies haalt uit met een fantastische trap. Treviño probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Çelik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peregudovas met de inworp. Klungelig pakt Menzies de bal. Menzies draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Branekov is nu in balbezit. Novi onderschept slim de pass. Novi speelt de bal door. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jurík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurík passt de bal in één keer door. Menzies rent richting de bal. Menzies draait met de bal, schiet en ... de la Chica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westertown Wanderers - Athenaeum 1:0

29e minuut.
Daar is MacWhirter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călinescu rent richting de bal. Călinescu passt de bal in één keer door. Daar is Menzies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menzies schiet op doel. de la Chica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Vill geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bremner met de inworp. Díez Guisasola is nu in balbezit. Díez Guisasola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Novi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Novi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Călinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călinescu haalt uit met een fantastische trap. MacWhirter probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jurík geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Menzies is nu in balbezit. Menzies draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westertown Wanderers - Athenaeum 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westertown Wanderers 46%, Athenaeum 54%.
Westertown Wanderers - Athenaeum 2:0

46e minuut.
Chiesa komt het veld opgelopen. MacCaskill komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Treviño geeft de bal voor. MacMartin kopt de bal weg. Stewart met een sublieme pass. Menzies rent richting de bal. Menzies draait met de bal, schiet en ... de la Chica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Branekov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stewart is nu in balbezit. Călinescu onderschept slim de pass. Călinescu haalt uit met een fantastische trap. de la Chica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

57e minuut.
Novi met een sublieme pass. Călinescu rent richting de bal. Călinescu passt de bal in één keer door. Menzies is nu in balbezit. Menzies haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Westertown Wanderers - Athenaeum 3:0

67e minuut.
Menzies rent richting de bal. Menzies probeert naar een medespeler te passen. Călinescu rent richting de bal. Călinescu haalt uit met een fantastische trap. MacWhirter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jurík zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Treviño kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
MacCaskill passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chiesa de bal. Chiesa passt de bal in één keer door. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westertown Wanderers - Athenaeum 4:0

79e minuut.
Branekov trapt de bal weg van het doel. Yardley kopt de bal weg. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu haalt uit met een fantastische trap. de la Chica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westertown Wanderers - Athenaeum 5:0

88e minuut.
MacCaskill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacMartin bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMartin speelt de bal door. Klungelig pakt Chiesa de bal. Chiesa geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Westertown Wanderers - Athenaeum 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westertown Wanderers 34%, Athenaeum 66%.
Westertown Wanderers - Athenaeum 6:0