Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red★Baagrade Phoenix Ravens
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 30.1
weak Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
MacGhee speelt de bal door. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski passt de bal met de wreef. Fita rent richting de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Udroiu geeft de bal voor. McMillan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mason neemt de hoekschop. McAvennie maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kameczura probeert naar een medespeler te passen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair passt de bal zonder na te denken. McAvennie bereikt de bal nog maar net als eerste. McAvennie schiet op doel. Crainey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacGhee met de inworp. Doyle geeft een hoge lob. MacCallum rent richting de bal. MacCallum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kameczura rent richting de bal. Studzinski onderschept slim de pass. Studzinski met een sublieme pass. Daar is Fita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fita haalt uit met een fantastische trap. MacWhannell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red★Baagrade 46%, Phoenix Ravens 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red★Baagrade - Phoenix Ravens 0:0

46e minuut.
Cybulski komt het veld opgelopen. Ritchie komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ritchie is nu in balbezit. MacGhee is nu in balbezit. Ritchie onderschept slim de pass. Ritchie geeft de bal voor. McAvennie krijgt zijn hoofd ertegen. Crainey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle probeert naar een medespeler te passen. Sinclair speelt de bal door. McAvennie is nu in balbezit. McAvennie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Phoenix Ravens 1:0

59e minuut.
McAvennie is nu in balbezit. McMillan is nu in balbezit. McAvennie verovert de bal door een tackle van achteren. McAvennie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Howie de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kameczura passt de bal zonder na te denken. Daar is MacGhee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritchie is nu in balbezit. Ritchie geeft de bal voor. McAvennie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
MacMaster onderschept slim de pass. MacMaster passt de bal zonder na te denken. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red★Baagrade - Phoenix Ravens 1:1

77e minuut.
MacCallum geeft een hoge lob. Studzinski rent richting de bal. Studzinski passt de bal zonder na te denken. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Studzinski is nu in balbezit. Kameczura legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Studzinski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Studzinski neemt zijn aanloop. MacWhannell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red★Baagrade - Phoenix Ravens 1:2

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udroiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czoska bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red★Baagrade 54%, Phoenix Ravens 46%.
Red★Baagrade - Phoenix Ravens 1:2