Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaelic Eagles Ras-Tanura Buzzards
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Johnstone speelt de bal door. MacDuffie is nu in balbezit. MacDuffie passt de bal in één keer door. Lang rent richting de bal. Lang schiet op doel. MacKirdy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - Ras-Tanura Buzzards 0:1

22e minuut.
MacRitchie met een sublieme pass. Rankin bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSween begaat een overtreding. Rankin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rankin kan niet meer verder spelen. Beattie komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Small met een harde bal richting middenveld. MacDuffie kopt de bal weg. MacRitchie rent richting de bal. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang draait met de bal, schiet en ... MacKirdy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaelic Eagles 53%, Ras-Tanura Buzzards 47%.
Gaelic Eagles - Ras-Tanura Buzzards 0:1

57e minuut.
Lang rent richting de bal. Beattie probeert naar een medespeler te passen. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaverty verovert de bal door een tackle van achteren. MacLaverty passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Hughes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beattie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beattie speelt de bal door. Cowie rent richting de bal. Cowie haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt MacDonald de bal. MacDonald schiet op doel. Hughes probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
MacSween bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell verovert de bal door een tackle van achteren. Maxwell probeert naar een medespeler te passen. MacDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDonald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaelic Eagles 45%, Ras-Tanura Buzzards 55%.
Gaelic Eagles - Ras-Tanura Buzzards 0:1