Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welsh Whales Red★Baagrade
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 35.4
poor Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Ogilvie haalt uit met een fantastische trap. Puchała probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Murie zal de hoekschop nemen. MacKerlich probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Williamson geeft een hoge lob. Majowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Gardner de bal. McAvennie is nu in balbezit. McAvennie draait met de bal, schiet en ... MacGilroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Welsh Whales - Red★Baagrade 0:1

10e minuut.
Puchała geeft een hoge lob. Krzyżan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżan passt de bal in één keer door. McAvennie rent richting de bal. McAvennie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Welsh Whales - Red★Baagrade 0:2

28e minuut.
Kameczura speelt de bal door. McAvennie rent richting de bal. Williamson bereikt de bal nog maar net als eerste. McAvennie verovert de bal door een tackle van achteren. McAvennie draait met de bal, schiet en ... MacGilroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Swanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżan verovert de bal door een tackle van achteren. Miller begaat een overtreding. Miller krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gardner is nu in balbezit. Gardner passt de bal in één keer door. Ogilvie met een sublieme pass. MacCraw rent richting de bal. MacCraw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welsh Whales 58%, Red★Baagrade 42%.
Welsh Whales - Red★Baagrade 0:2

50e minuut.
Krzyżan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gardner speelt de bal door. MacCraw heeft problemen om de bal te vangen. MacCraw draait met de bal, schiet en ... MacWhannell probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Czoska kopt de bal weg. Swanson probeert naar een medespeler te passen. Krzyżan probeert de bal aan de voet te houden. McAvennie rent richting de bal. McAvennie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ogilvie rent richting de bal. Czoska verovert de bal door een tackle van achteren. Czoska geeft een hoge lob. McAvennie heeft problemen om de bal te vangen. McAvennie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Kameczura met een sublieme pass. McAvennie is nu in balbezit. Krzyżan is nu in balbezit. McAvennie bereikt de bal nog maar net als eerste. McAvennie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Miller geeft een hoge lob. Mason is nu in balbezit. Mason speelt de bal door. Krzyżan is nu in balbezit. Krzyżan schiet op doel. MacGilroy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Welsh Whales - Red★Baagrade 0:3

76e minuut.
Ogilvie met een sublieme pass. MacCraw rent richting de bal. McAvennie onderschept slim de pass. Krzyżan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welsh Whales 66%, Red★Baagrade 34%.
Welsh Whales - Red★Baagrade 0:3