Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaelic Eagles Athenaeum
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 30.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Maxwell kan de bal niet met de borst controleren. Segura García is nu in balbezit. Segura García passt de bal in één keer door. MacCaskill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaskill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bremner is nu in balbezit. Bremner met een sublieme pass. MacCaskill is nu in balbezit. MacCaskill draait met de bal, schiet en ... MacKirdy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Connell speelt de bal door. Segura García rent richting de bal. Segura García passt de bal zonder na te denken. MacCaskill rent richting de bal. MacCaskill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Saunders geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Connell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Segura García rent richting de bal. Segura García geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
MacDonald is nu in balbezit. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDonald onderschept slim de pass. Cowie is nu in balbezit. Cowie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaelic Eagles 54%, Athenaeum 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaelic Eagles - Athenaeum 0:0

48e minuut.
Stewart met een sublieme pass. Branekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Branekov probeert naar een medespeler te passen. Segura García is nu in balbezit. Segura García haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Rankin heeft problemen om de bal te vangen. Segura García rent richting de bal. Rankin is nu in balbezit. Segura García onderschept slim de pass. Segura García draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacKirdy met een sublieme pass. Çelik kopt de bal weg. Bremner kan de bal niet met de borst controleren. Bremner geeft de bal voor. MacKirdy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Rankin is nu in balbezit. Branekov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rankin raakt geblesseerd tijdens het duel. Rankin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacWhirter heeft problemen om de bal te vangen. Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie schiet op doel. Jamieson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Maxwell is nu in balbezit. MacCaskill onderschept slim de pass. Segura García is nu in balbezit. Segura García schiet op doel. MacLean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - Athenaeum 0:1

79e minuut.
Çelik probeert naar een medespeler te passen. Segura García rent richting de bal. Segura García probeert naar een medespeler te passen. MacCaskill rent richting de bal. MacCaskill haalt uit met een fantastische trap. MacKirdy bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat MacKirdy niet meer kan verder spelen. Nisbet komt het veld opgelopen. Bremner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Segura García rent richting de bal. Segura García geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Craig rent richting de bal. Craig passt de bal zonder na te denken. MacRitchie is nu in balbezit. Bremner verovert de bal door een tackle van achteren. Bremner geeft een hoge lob. Nisbet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Maxwell is nu in balbezit. Çelik is nu in balbezit. Çelik passt de bal in één keer door. MacCaskill is nu in balbezit. MacCaskill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaelic Eagles - Athenaeum 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaelic Eagles 59%, Athenaeum 41%.
Gaelic Eagles - Athenaeum 0:2