Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunblane FC Northern Helmets
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Ramsay trapt de bal weg. MacAllan kopt de bal weg. MacMurchie rent richting de bal. Esson verovert de bal door een tackle van achteren. Esson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
May bereikt de bal nog maar net als eerste. May geeft een hoge lob. Geddes is nu in balbezit. Low rent richting de bal. Low schiet op doel. Ramsay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Begbie onderschept slim de pass. Begbie geeft de bal voor. Low rent richting de bal. Geddes heeft problemen om de bal te vangen. Geddes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
MacShannachan geeft een hoge lob. Hart rent richting de bal. Hart probeert naar een medespeler te passen. Low bereikt de bal nog maar net als eerste. Low schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Dobbie de bal. Esson bereikt de bal nog maar net als eerste. Esson met een sublieme pass. Geddes is nu in balbezit. Geddes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ramsay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Cox probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt MacMurchie de bal. MacMurchie speelt de bal door. Hart is nu in balbezit. Hart met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunblane FC 49%, Northern Helmets 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunblane FC - Northern Helmets 0:0

50e minuut.
Esson is nu in balbezit. Stewart is nu in balbezit. MacMurchie maakt een afschuwelijke overtreding. MacMurchie krijgt een gele kaart. Stewart wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stewart kan niet meer verder spelen. MacGruther komt het veld opgelopen.

63e minuut.
McMuller rent richting de bal. McMuller geeft een hoge lob. MacAllan probeert naar een medespeler te passen. Esson heeft problemen om de bal te vangen. Esson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
MacAllan verovert de bal door een tackle van achteren. MacAllan probeert naar een medespeler te passen. MacAndrew rent richting de bal. MacGruther onderschept slim de pass. MacGruther haalt uit met een fantastische trap. Malcolmson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunblane FC - Northern Helmets 1:0

79e minuut.
Esson kopt de bal weg. Dobbie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacGruther. MacGruther krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Esson kopt de bal weg. Klungelig pakt Begbie de bal. Begbie geeft een hoge lob. Daar is Geddes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geddes schiet op doel. Ramsay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunblane FC 51%, Northern Helmets 49%.
Dunblane FC - Northern Helmets 1:0