Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suprising Shields Dunblane FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
MacRaith speelt de bal door. McDonald rent richting de bal. MacSweeney is nu in balbezit. McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
McMuller is nu in balbezit. Allan verovert de bal door een tackle van achteren. Allan probeert naar een medespeler te passen. Balltacha rent richting de bal. Balltacha haalt uit met een fantastische trap. Ramsay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Beattie probeert naar een medespeler te passen. MacQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. Balltacha verovert de bal door een tackle van achteren. Balltacha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Shields - Dunblane FC 1:0

20e minuut.
Smith onderschept slim de pass. Smith probeert naar een medespeler te passen. MacGruther rent richting de bal. MacGruther draait met de bal, schiet en ... MacRobie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suprising Shields - Dunblane FC 1:1

23e minuut.
Valentine trapt de bal weg. Daar is McDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacQueen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacQueen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
McMuller passt de bal met de wreef. McDonald rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacQueen. MacQueen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suprising Shields 50%, Dunblane FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suprising Shields - Dunblane FC 1:1

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Severin de bal onder controle te krijgen. MacGruther bereikt de bal nog maar net als eerste. Severin rent richting de bal. MacGruther verovert de bal door een tackle van achteren. MacGruther haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Shields - Dunblane FC 1:2

55e minuut.
MacRaith passt de bal zonder na te denken. Beattie heeft problemen om de bal te vangen. Beattie geeft de bal voor. Balltacha is nu in balbezit. Balltacha draait met de bal, schiet en ... Ramsay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramsay probeert naar een medespeler te passen. Maxwell kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert MacSweeney de bal onder controle te krijgen. Balltacha rent richting de bal. Balltacha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suprising Shields - Dunblane FC 2:2

65e minuut.
McDonald rent richting de bal. McDonald speelt de bal door. Balltacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Balltacha schiet op doel. Ramsay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Shields - Dunblane FC 3:2

73e minuut.
MacRobie trapt de bal weg van het doel. McDonald rent richting de bal. McDonald passt de bal zonder na te denken. Balltacha is nu in balbezit. Balltacha draait met de bal, schiet en ... Ramsay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suprising Shields - Dunblane FC 4:2

82e minuut.
Ramsay speelt de bal door. McMuller heeft problemen om de bal te vangen. McDonald rent richting de bal. McDonald draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert MacSweeney de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
MacGruther onderschept slim de pass. Esson rent richting de bal. MacGruther is nu in balbezit. Esson rent richting de bal. Esson haalt uit met een fantastische trap. MacRobie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suprising Shields 38%, Dunblane FC 62%.
Suprising Shields - Dunblane FC 4:2