Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Peppers Southern Pines
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.6
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Law haalt uit met een fantastische trap. MacMorran heeft problemen om de bal te vangen. Scott rent richting de bal. Scott haalt uit met een fantastische trap. Stark probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Templeton passt de bal met de wreef. McKeown bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeown geeft de bal voor. Scott heeft problemen om de bal te vangen. Scott schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Adamson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Peppers - Southern Pines 0:1

23e minuut.
Gemmill is nu in balbezit. Gemmill geeft de bal voor. MacBaxter kopt de bal weg. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Peppers - Southern Pines 0:2

37e minuut.
Templeton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacBaxter is nu in balbezit. MacBaxter probeert naar een medespeler te passen. MacKellar is nu in balbezit. MacKellar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Peppers 42%, Southern Pines 58%.
Hot Peppers - Southern Pines 0:2

53e minuut.
Law is nu in balbezit. MacCulloch rent richting de bal. MacCulloch passt de bal met de wreef. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Peppers - Southern Pines 0:3

79e minuut.
Forbes passt de bal met de wreef. O`Conner bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKellar maakt een afschuwelijke overtreding. MacKellar krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Klungelig pakt Law de bal. Cunningham is nu in balbezit. Law maakt een afschuwelijke overtreding. Law krijgt een gele kaart.

89e minuut.
MacKellar is nu in balbezit. MacKellar geeft een hoge lob. Airth rent richting de bal. MacCaskill verovert de bal door een tackle van achteren. MacCaskill haalt uit met een fantastische trap. MacKinnell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Peppers 41%, Southern Pines 59%.
Hot Peppers - Southern Pines 0:3