Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southern Pines Dunblane FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


8e minuut.
MacKinnell met een sublieme pass. MacMorran speelt de bal door. Scott is nu in balbezit. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Parlane is nu in balbezit. Cuthbert verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert met een sublieme pass. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cuthbert geeft een lange en hoge pass. Gilbert rent richting de bal. Templeton bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cox met een sublieme pass. MacMorran is nu in balbezit. Lennox schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lennox krijgt een gele kaart. MacMorran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Forbes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scott springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Pines 55%, Dunblane FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Southern Pines - Dunblane FC 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Smith de bal. O`Conner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smith is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lennox zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert draait met de bal, schiet en ... MacKinnell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
MacAllan met een sublieme pass. Gilbert rent richting de bal. Esson rent richting de bal. Gilbert rent richting de bal. Gilbert schiet op doel. MacKinnell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Esson verovert de bal door een tackle van achteren. Esson geeft de bal voor. Masterson heeft problemen om de bal te vangen. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert haalt uit met een fantastische trap. MacKinnell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Templeton geeft een hoge lob. Inworp. MacAllan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esson is nu in balbezit. Esson schiet op doel. MacKinnell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Parlane passt de bal in één keer door. Daar is Gilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Airth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbert schiet op doel. MacKinnell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Forbes speelt de bal door. Scott rent richting de bal. Scott passt de bal met de wreef. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel. Ramsay bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Pines 54%, Dunblane FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Southern Pines - Dunblane FC 0:0